Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 9 Kasım 2024 #1 Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. Envanter sınırını nasıl arttırabilirim?
Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. Envanter sınırını nasıl arttırabilirim?
Çözüm Bedirhn93 9 Kasım 2024 Georgy Zhukov dedi: Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. envanter sınırını nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım.
Georgy Zhukov dedi: Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. envanter sınırını nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Georgy Zhukov dedi: Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. envanter sınırını nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Georgy Zhukov dedi: Selamlar, Witcher 3'e yeni başladım 17 levelim envanter sınırım 60. envanter sınırını nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım.
yusufgclu Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 Ata heybe takmalısın. Artı 0 Eksi
KS KS Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 9 Kasım 2024 #4 Bedirhn93 dedi: Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım. Genişletmek için tıkla... yusufgclu dedi: Ata heybe takmalısın. Genişletmek için tıkla... Peki nereden alacağım heybeyi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Bedirhn93 dedi: Daha iyi bir at heybesi takmanız lazım. Genişletmek için tıkla... yusufgclu dedi: Ata heybe takmalısın. Genişletmek için tıkla... Peki nereden alacağım heybeyi?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 Georgy Zhukov dedi: Peki nereden alacağım heybeyi? Genişletmek için tıkla... Tüccarlardan zıhcılardan at yarışlarından elde edilebiliyor hocam. Artı 0 Eksi
Georgy Zhukov dedi: Peki nereden alacağım heybeyi? Genişletmek için tıkla... Tüccarlardan zıhcılardan at yarışlarından elde edilebiliyor hocam.
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2024 #6 Georgy Zhukov dedi: Peki nereden alacağım heybeyi? Genişletmek için tıkla... Envanter yükseltmek için heybe gerekir heybeyide satıcılarda, demircilerden, zırhçı, kılıçcı ya da dükkanı olan her yere uğrayıp seçip beğenip alabilirsiniz. Her satıcının kendine has sattığı bir heybesi vardır. Artı 0 Eksi
Georgy Zhukov dedi: Peki nereden alacağım heybeyi? Genişletmek için tıkla... Envanter yükseltmek için heybe gerekir heybeyide satıcılarda, demircilerden, zırhçı, kılıçcı ya da dükkanı olan her yere uğrayıp seçip beğenip alabilirsiniz. Her satıcının kendine has sattığı bir heybesi vardır.