Witcher 3'te eski Save

ardaatas

Hectopat
Witcher 3'te Letho'yu görmek için oyuna yeniden başladım (Witcher 2 Save'ini yükleyerek başladım). Normalde Vizima'daki generalin bize Witcher 2'de yaptığımız soruları sorması lazım ama direkt adamlarım öldü neden öldü diyerek geçiştiriyor. Ben mi yanlış biliyorum bu sahneyi önceki oyunumda sorgulamayı görmüştüm (onda da Witcher 2 Save'i ile oynamıştım), Witcher'ın wikisinden baktım orada da Witcher 2 Save'i olanlar bu sahneyi görebilir diyor. Letho'yu, Sile'yi falan görmek istiyorum ne yapacağım?

Maalesef Witcher 2 saveleri bu oyunda çalışmıyor, çalışıyor ancak Letho'yu öldürüp öldürmediğin oyuna işlenmiyor. Şöyle ki Witcher 2'nin sonunda Letho'yu gördüğün sahneyi save alsa da öldürdüğün veya serbest bıraktığın anı kaydetmiyor, oyunun bu saçma hatası yüzünden 32 saatim çöp olmuştu. Witcher 3'de yeni oyun oluştururken Witcher 2 kaydını kullan seçeneğini açık yapacaksın ve o sahne çıkacak, Witcher 2'yi Letho yüzünden bir daha oynamıştım. Bu arada oyunun orijinal halinde Letho ölü sayılıyor.

Manuel yüklemek yerine sorgulamanın çıkması için gereken diğer seçeneği kullanın hocam. Manuel kayıt yüklerseniz bahsettiğiniz sorgulama gerçekleşmiyor. Bir daha kayıt sorunları ile de uğraşmamış olursunuz.

Maalesef Witcher 2 saveleri bu oyunda çalışmıyor, çalışıyor ancak Letho'yu öldürüp öldürmediğin oyuna işlenmiyor. Şöyle ki Witcher 2'nin sonunda Letho'yu gördüğün sahneyi save alsa da öldürdüğün veya serbest bıraktığın anı kaydetmiyor, oyunun bu saçma hatası yüzünden 32 saatim çöp olmuştu. Witcher 3'de yeni oyun oluştururken Witcher 2 kaydını kullan seçeneğini açık yapacaksın ve o sahne çıkacak, Witcher 2'yi Letho yüzünden bir daha oynamıştım. Bu arada oyunun orijinal halinde Letho ölü sayılıyor.
Çok teşekkürler

Witcher 2 save dosyalarını 3. oyuna aktarmak sıkıntılı. Atılmıyor, çünkü 2. oyunun en son kayıt dosyası Letho ile karşılaştığımız zaman alınıyor. Sonrası yok. Deneme-yanılma ile buldum ben. Mecburen yeni oyuna başlayacaksınız. Yeni oyuna başlarken Witcher 2 Kayıtlarını Açık olarak seçin. Sonrasında dediğiniz bölümde istediğiniz cevapları vereceksiniz. Zaten gerekli açıklamayı @Lyrinx yapmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı