Witcher 3'te nasıl Ak Martı bulabilirim/yapabilirim?

rhaecia

Hectopat
Biliyorsunuz simyada pek çok iksir Ak Martı istiyor, ancak Ak Martı'nın bileşenleri olan Vişne Şurubu ve Adamotu Şurubu'nu bulmakta zorluk çekiyorum. Bulamadığım zaman tüccarlardan alıyorum, fakat böyle yapınca da kron dayanmıyor. Şurupları veya direkt Ak Martı'yı lootlayabileceğim bir yer var mı?

Değil. Ak Martı'yı önceden yapmıştım, ancak meditasyon ile yenilendiğini hiç görmedim. Meditasyon yapınca genellikle Alkohest kullanıldığına dair bir bildirim alıyorum.
Tamam işte Alkohest kullandığında yenileniyor diye hatırlıyorum. Ben oyunu zor modda oynamıştım böyle hatırlıyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Hile kullanabilirsin, oyunda yeni olduğunu tahmin ediyorum ileri seviye de olsan o giden paraya pek aldırmazdın. :D

Konsolu açmak için.
The Witcher 3 Wild Hunt\bin\config\base'e git, general.ini'yi aç, DBGConsoleOn=true bu kodu ekle veya false şekline ise true yap. Konsolu oyun içinde " tuşu ile açabilirsin.

Kodu bu kopyala yapıştır yapabilirsin.
additem('White Gull 1')
Rakam olan kısım adedi olması lazım bu kodu kullanmadım oyun oynarken ama adet miktarıdır diğer kodlarda da öyle.

Para hilesi için.
addmoney(buraya ne kadar istiyorsan onu yaz)

Hile kullanabilirsin, oyunda yeni olduğunu tahmin ediyorum ileri seviye de olsan o giden paraya pek aldırmazdın. :D

Konsolu açmak için.
The Witcher 3 Wild Hunt\bin\config\base'e git, general.ini'yi aç, DBGConsoleOn=true bu kodu ekle veya false şekline ise true yap. Konsolu oyun içinde " tuşu ile açabilirsin.

Kodu bu kopyala yapıştır yapabilirsin.
additem('White Gull 1')
Rakam olan kısım adedi olması lazım bu kodu kullanmadım oyun oynarken ama adet miktarıdır diğer kodlarda da öyle.

Para hilesi için.
addmoney(buraya ne kadar istiyorsan onu yaz)
Yeni sayılmam pek aslında 22 levelim, Skellige'deyim. Hile kullanmayı düşünmüyorum.

Meditasyon yapınca tüm iksirler yenileniyor.
Yani her Ak Martı kullanışımda meditasyon yaparak yeniden elde edebilir miyim?

Yani her Ak Martı kullanışımda meditasyon yaparak yeniden elde edebilir miyim?
Evet. İstersen oyunu kaydet, boş yere iç, meditasyon yap ve kendin gör. Tabi envanterinde Alkohest veya alkol vs. olması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı