Witcher 3'te Nasıl Kron Kazanılır?

Kabareyi dün bitirdim novigrad çetelerini de yapmışımdır muhtemelen çünkü görev gözükmüyor. Sanırım güzelim oyunun sonuna geldik hayırlısı. Ciri bekle beni bebeğim
O oyunun DLC'leri ayrı bir oyun gibi, Blood and Wine DLC'si varsa eğer, ana oyun kadar dolu bir hikaye daha seni bekliyor :)
 
Oyunu bitirdiysen spoiler vermeden söyleyebilir misiniz; şimdi level 27 yan görevlerin çoğunu bitirdim yumruklaşmalar ve gvent kartları falan kaldı cirinin sisler adasında olduğunu öğrendim skellige den tekneye binip sisler adasına geçicem ama oraya gelince uyarı geldi bazı yan görevler sona erecektir emin misiniz tarzında ben de hayır deyip adaya geri döndüm. Şöyle aslında ilerleteceğim ama 28 levelde griffin setinin 3. parçasını giyebiliyorum onu aktif edip devam edeyim diyorum ana hikayeden devam mı yoksa sağ soldan 1 level daha almak için uğraşayım mı?

Lütfen hikayenin devamı hakkında bilgi vermeyin ilk kez bitireceğim.
Ciri' nin bir kaç yan görevi vardır. Tam hatırlamıyorum kusra bakmayın.
 
Witcher'da tüm görevler yapılsa çok iyi olur diye düşünüyorum. Paso yan görev yapıp, üstüne haritadaki gizemli yerlere gitmelisin bence. Bunları yapmayınca ve oyun bitince insan çok pişman oluyor. Zaten para en az önemli olan şey. Esas önemli olan şeyler, zırh, kılıç, eldiven vesaire yapmak için gerekli olan alt malzemeler. Onlar bayağı uğraştırıyor. Bu yüzden sıkı bir yağmacı ve görev aşığı bir oyuncu olman lazım. :D

Şöyle de bir şey var, bana göre oyun bittikten, yani çok yüksek level olduktan sonra haritadaki gizemli olayları çözmek ya da yan görevleri yapmak çok anlamsız. Metin2'de 100 level olup, 1.köyde köpek kesmek gibi bir şey olmuştu bu benim için, hiç zevk alamamıştım. Ki ben bunu bilmiyordum ve ana görevlere yüklenip, kısa sürede oyunu bitirdim ve çok pişman oldum. Bu nedenle defalarca bitirmeye çalışmışlığım var. Zaten yan görevler çok kaliteli, ana hikaye gibi aynı. Ayriyeten de sürekli olarak oyunu kayıt etmeni öneririm.

Bir de bana kalırsa Gwent oynamanı da öneririm. "Oyun içinde oyun" derler ya, aynı öyle olmuş. Gerçekten muazzam ve gelişmeye birebir. :D

Hile konusu açılmış, bence asla hile yapmamalısın. Witcher'da hile yapmak çok basit ama hile yaptıktan 10 dakika sonra tüm heyecan, zevk ve oynama isteği gidiyor. Ha oyunda her bir şeyi yapıp, her şeyi öğrenip, tamamen bitirdikten sonra yeniden başlayıp, para hilesiyle vesaire yapılmamış ya da yapamadığın şeyleri tecrübe edebilirsin. Sana kalmış.
 
Son düzenleme:
Oyun bug'larından yararlanabilirsin ama oyun zevki bitiyor. Velen de bir çiftlik var internetten de bakabilirsin. Yakınlarında hayvan otlatılan arazi var oraya gidip meditasyon yapıyorsun bir saat inekler spawnlanıyor etrafında igni ile farm yapıyorsun sonra tekrar meditasyon envanter dolana kadar. Postlarını yine velen de ki barlara satabilirsin zira tüccarlardan daha iyi para veriorlar yaklaşık 6 7 dakikada 1000 kron kazanırsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı