Witcher 3'te örümcekleri farklı gösteren mod önerisi

Umut T.

Hectopat
Daha fazla  
Selam çocukluğumdan beri örümcek fobim var. Ve souls tarzı Witcher tarzı oyunları bu yüzden oynayamıyorum. Birkaç oyunda gördüm böyle modlar. Size sorum Witcher 3'te ve souls oyunlarında böyle bir mod var mı? Örümcekleri farklı şekilde gösteren veya direkt blurlayan.

Selam çocukluğumdan beri örümcek fobim var. Ve souls tarzı Witcher tarzı oyunları bu yüzden oynayamıyorum. Birkaç oyunda gördüm böyle modlar. Size sorum Witcher 3'te ve souls oyunlarında böyle bir mod var mı? Örümcekleri farklı şekilde gösteren veya direkt blurlayan.

Merhaba,

Bazı oyun ayarlarında "araknofobi" ile ilgili seçenekler bulunur oyun ayarlarını kontrol ediniz ve varsa kapatınız.

İyi sosyaller.

Aynı huya sahibiz 😁 Bende de oldum olası örümcek korkusu var. Spider no more modu kullanmıştım o zamanlar şimdi var mı bilmiyorum.

Genelde yok ya kontrol ediyorum bu yüzden mod arıyorum.
Tekrar merhaba,

Bir hata yapmış olmalıyım özür dilerim , "No More Spiders Mod" moduna göz atmanızı öneririm eğer isteğinizi karşılamaz ise bunlarada göz atabilirsiniz .

EK: Friendly Arachnomorphs Mod , Less Terrifying Spiders Mod , Arachnophobia-Friendly UI Mod

İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı