Uwel Caliburn G4 Pro Voopoo Argus G3

Argusun coillerini daha çok beğeniyorum bence aromayı daha iyi veriyor o yüzden isterse argus 2K olsun yine de argus tavsiye ederim. G coilleri beğenmiyorum.

Argusu aldim hocam 2.6kya geldi 1 makine 4 baslik 2 yari 2 tam dolu likit.

Argusun coillerini daha çok beğeniyorum bence aromayı daha iyi veriyor o yüzden isterse argus 2K olsun yine de argus tavsiye ederim. G coilleri beğenmiyorum.

Lemon tart likit nasildir peki hocam?

Argusu aldim hocam 2.6kya geldi 1 makine 4 baslik 2 yari 2 tam dolu likit.
Fiyatına bir şey diyemem aşırı fazla vermişsiniz ama yapıcak bir şey yok keşke iyice satıcılara baksaydınız.

Likit olarak orijinal dinner lady lemon tart alıcaksanız efsane bir likit ama 200 liralık evyap likitlerden alıcaksanız yorum yapamam hepsinin tadı farklı.

Fiyatına bir şey diyemem aşırı fazla vermişsiniz ama yapacak bir şey yok keşke iyice satıcılara baksaydınız.

Likit olarak orijinal dinner lady lemon tart alacaksanız efsane bir likit ama 200 liralık evyap likitlerden alacaksanız yorum yapamam hepsinin tadı farklı.

Ben almayacağım hocam yazdiklarimin hepsi toplam o fiyata.

Fiyatına bir şey diyemem aşırı fazla vermişsiniz ama yapacak bir şey yok keşke iyice satıcılara baksaydınız.

Likit olarak orijinal dinner lady lemon tart alacaksanız efsane bir likit ama 200 liralık evyap likitlerden alacaksanız yorum yapamam hepsinin tadı farklı.

Yaninda 3 kartus ve 4 likitle beraber fiyat aşırı da fazla degil gibi geldi bana.

Ben almayacağım hocam yazdiklarimin hepsi toplam o fiyata.

Yaninda 3 kartus ve 4 likitle beraber fiyat aşırı da fazla degil gibi geldi bana.
Hocam biraz baktım fiyatlara 4 kartuş+2 açık kartuş yanında nasty likitli cihazı 2.3 e veriyor. 2 ye kadar da düşer. Fiyata fazla takılmayın zaten 500 liranın hesabı olmaz yüzlerce wp grubu tg grubunda olmanız lazım bütün ilanlar için. Cihaz on numara cihaz ama şimdiden hayırlı olsun.

Hocam biraz baktım fiyatlara 4 kartuş+2 açık kartuş yanında nasty likitli cihazı 2.3'e veriyor. 2'ye kadar da düşer. Fiyata fazla takılmayın zaten 500 liranın hesabı olmaz yüzlerce wp grubu tg grubunda olmanız lazım bütün ilanlar için. Cihaz on numara cihaz ama şimdiden hayırlı olsun.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı