Sürprizbozan Witcher 3'te Triss'i seçmek için hangi seçenekleri seçmeliyim?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nexsus14

Femtopat
Katılım
1 Haziran 2023
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Triss'i Novigrad'tan kaçırırken gitmemesini ve seni seviyorum seçeneklerini seçtim. Yennefer'ı ise kendimden uzak tutmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
 
İlerde bir görevde Yennefer sana beni hala seviyor musun diyecek. Bu görevde hayır dersen Triss ile devam etmiş olursun.

İlerde bir görevde Yennefer sana beni hala seviyor musun diyecek. Bu görevde hayır dersen Triss ile devam etmiş olursun.
Bir de Yennefer ile fazla yakınlık kurmamaya çalış erotizm vs. bir etkisi olur mu bilmiyorum olmaması lazım ama yine de riske atmayım diyosan yapma.
 
İleride bir görevde Yennefer sana beni hala seviyor musun diyecek. Bu görevde hayır dersen Triss ile devam etmiş olursun.

Bir de Yennefer ile fazla yakınlık kurmamaya çalış erotizm vs. bir etkisi olur mu bilmiyorum olmaması lazım ama yine de riske atmayım diyorsan yapma.

Şu an Skellige'deyim. Laboratuvar bulmaya gittiğimiz yerde Yennefer bizi ışınlayacakken 2. seçeneği seçtim. Sıkıntı olur mu?
 
Yennefer ile ilişkinizi belirleyen The Last Wish (Son Dilek) görevi sonunda gemide otururken "Üzgünüm, artık seni istemiyorum." diyaloğunu seçtiyseniz ve Triss'le deniz feneri sahnesini yaşadıysanız bir sıkıntı olmaz.
 
İleride, Skellige'deki görevlerden birinde Yennefer ile cin avına çıkacaksınız. Bu görevde ilk önce denizden bir cin mührü arayacaksınız. Bulduktan sonra da bir dağın tepesinde parçalanmış bir gemiye ışınlanıp cini serbest bırakacak ve onla savaşacaksınız. Savaşı kazandıktan sonra Yennefer, cine Yennefer ile Geralt'ı bağlayan cin büyüsünü bozmasını söyleyecek. Büyüyü bozduktan sonra Yennefer'la konuşurken Yennefer Geralt'a hislerinin aynı olduğunu ve Geralt'a ne hissettiğinizi soracak. Burada eğer ''Ben de seni hala seviyorum'' seçeneğini seçerseniz Yennefer ile ilişkiniz devam eder, ''Üzgünüm, artık seninle birlikte olmak istemiyorum'' seçeneğini seçerseniz ilişkiniz sonlanır. Ayrıca Skellige'ye ilk geldiğinizde Yennefer ile olan ana görevde cinsel ilişkiye girebiliyorsunuz. Bu görevde de cinsel ilişki teklifini reddetmelisiniz. Yoksa hoş şeyler olmuyor.

Şu an Skellige'deyim. Laboratuvar bulmaya gittiğimiz yerde Yennefer bizi ışınlayacakken 2. seçeneği seçtim. Sıkıntı olur mu?
Cinsel ilişkiye girmediyseniz sorun olmaz.
 
İleride, Skellige'deki görevlerden birinde Yennefer ile cin avına çıkacaksınız. Bu görevde ilk önce denizden bir cin mührü arayacaksınız. Bulduktan sonra da bir dağın tepesinde parçalanmış bir gemiye ışınlanıp cini serbest bırakacak ve onunla savaşacaksınız. Savaşı kazandıktan sonra Yennefer, cine Yennefer ile Geralt'ı bağlayan cin büyüsünü bozmasını söyleyecek. Büyüyü bozduktan sonra Yennefer'la konuşurken Yennefer Geralt'a hislerinin aynı olduğunu ve Geralt'a ne hissettiğinizi soracak. Burada eğer "ben de seni hala seviyorum" seçeneğini seçerseniz Yennefer ile ilişkiniz devam eder, "üzgünüm, artık seninle birlikte olmak istemiyorum" seçeneğini seçerseniz ilişkiniz sonlanır. Ayrıca Skellige'ye ilk geldiğinizde Yennefer ile olan ana görevde cinsel ilişkiye girebiliyorsunuz. Bu görevde de cinsel ilişki teklifini reddetmelisiniz. Yoksa hoş şeyler olmuyor.

Cinsel ilişkiye girmediyseniz sorun olmaz.

Spoiler yedim ama değdi teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı