Witcher 3'te Witcher 2 Kaydı Kullanımı

dogukanavci0

Hectopat
Witcher 2'yi oynadım bitirdim. Bulut sisteminde kayıtları duruyor ancak Steam'den başarımlarımı kontrol ettiğim zaman oyunu bitirdikten sonra oyun Save almamış. Oyunu bitiş saatinden 1 saat kadar öncesinin kaydı bulunuyor.Ya da oyun üzerinde saat yanlış görünüyor çünkü belgelerimden baktığım son alınan save oyunu bitiriş saatimde alınmış gözükmekte ancak oyunda farklı görünüyor sizce bilgisayardaki saat doğru mudur ?

Son düzenleme:

Kapatırsan eğer bir adam gelecek sana Witcher 2'de neler yaptığını soracak sende ne yaptıysan seçeceksin.

Kapatırsan eğer bir adam gelecek sana Witcher 2'de neler yaptığını soracak sende ne yaptıysan seçeceksin.
Hocam tekrar belgelerimden kontrol ettim. Konuyu da değiştirdim zaten sen önceki halini okumuş olmalısın save alınmış. Bilgisayardaki saati doğru ancak oyun üzerinde farklı bir saat gözüküyor

Önceki oyunda kullandığınız zırh ve silahları veriyor diye hatırlıyorum. O zırhlarda ilk satılan zırhtan daha düşük özelliklere sahip oluyor. Yani oyuna çok büyük bir değişiklik katmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…