Witcher 3'te Witcher 2 Kaydı Kullanımı

dogukanavci0

Hectopat
Witcher 2'yi oynadım bitirdim. Bulut sisteminde kayıtları duruyor ancak Steam'den başarımlarımı kontrol ettiğim zaman oyunu bitirdikten sonra oyun Save almamış. Oyunu bitiş saatinden 1 saat kadar öncesinin kaydı bulunuyor.Ya da oyun üzerinde saat yanlış görünüyor çünkü belgelerimden baktığım son alınan save oyunu bitiriş saatimde alınmış gözükmekte ancak oyunda farklı görünüyor sizce bilgisayardaki saat doğru mudur ?

Son düzenleme:
Witcher 2'yi oynadım bitirdim. Bulut sisteminde kayıtları duruyor ancak Steam'den başarımlarımı kontrol ettiğim zaman oyunu bitirdikten sonra oyun Save almamış. Oyunu bitiş saatinden 1 saat kadar öncesinin kaydı bulunuyor. Buna üzüldüm çünkü 2. oyunu da bilgisayardan kaldırdım tekrar yükleyip son kısmı oynamak da zor geliyor. Şimdi 3'e başlarken bu oyun bitiminden 1 saat önce alınmış kaydı kullanırsam ne olacak? Ayrıca kayıt dosyası yükle yerine Witcher 2 kaydı kullan kısmını açık işaretlersem ne değişecek?

Kapatırsan eğer bir adam gelecek sana Witcher 2'de neler yaptığını soracak sende ne yaptıysan seçeceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı