Sürprizbozan Witcher 3'te Yennefer'dan Triss'e nasıl dönülür?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İlk başta Yennefer'ın yan görevini yaptım, seni seviyorum falan dedik birbirimize. Ondan sonra Triss'inkini yaptım, ona da sevdiğimi söyledim. Baktım bu daha iyiymiş, dedim Yennefer da bir kötü davranıyor gibi gelmişti. Bu Yennefer'ı artık terk etme yolum kalmamış mıdır, elime geçer mi bir şans?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta Yennefer'ın yan görevini yaptım, seni seviyorum falan dedik birbirimize. Ondan sonra Triss'inkini yaptım, ona da sevdiğimi söyledim. Baktım bu daha iyiymiş, dedim Yennefer da bir kötü davranıyor gibi gelmişti. Bu Yennefer'ı artık terk etme yolum kalmamış mıdır, elime geçer mi bir şans?
Dönmek olmuyor hocam ikisi ile de ilerleyin bari değişik senaryolar çıkıyor.

Final Preperations (Son Hazırlıklar) görevine kadar gelmediyseniz konsol komutu kullanmayı deneyebilirsiniz.

The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...

Yennefer'ı istiyorsanız sırasıyla removefact(q309_triss_lover), removefact(q309_triss_stayed), addfact(sq202_yen_girlfriend), addfact(q208_yen_lover) komutlarını,
Triss'i istiyorsanız removefact(sq202_yen_girlfriend), removefact(q208_yen_lover), addfact(q309_triss_lover), addfact(q309_triss_stayed) komutlarını girin.

Komutları olduğu gibi yani birleşik şekilde ve cümlede birbirinden ayırmak için kullandığım virgüller olmadan yazmanız lazım.

Final Preperations görevinden önce veya görev sırasında Sahire Locası'yla görüşme öncesinde komutları girmeniz lazım.
Eğer başınıza bi' şey gelmezse ("Tango İçin Üç Kişi Gerekir" göreviyle yatağa zincirlenmezseniz) komutlar işe yaramıştır. Çalışmaması için bi' sebep yok ama yine de eğer olmazsa en azından komutların işe yaramadığını öğrenmiş oluruz...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı