Witcher 3'ü hangi ayarlarda oynamalıyım?

İşlemcim: i5 3470 3.2 GHz.
Ekran kartım: R7 370 2 GB.
RAM: 16 GB.
Öncelikle ekran kartım en düşük ayarlarda 67°c dereceye sabit bir şekilde %80'lik kısmı kullanılmakta. Oyunun grafikleri çamur gibi durduğundan doku kalitesini biraz yükselttiğimde %85'lik kısmı kullanıldığını gördüm. %100'lük kısmı aşarsam PC de sıkıntı olur mu emin değilim.
Bu sistem ile Witcher 3'ü hangi ayarlarda oynamalıyım?

İşlemcim: i5 3470 3.2 GHz.
Ekran kartım: R7 370 2 GB.
RAM: 16 GB.
Öncelikle ekran kartım en düşük ayarlarda 67°c dereceye sabit bir şekilde %80'lik kısmı kullanılmakta. Oyunun grafikleri çamur gibi durduğundan doku kalitesini biraz yükselttiğimde %85'lik kısmı kullanıldığını gördüm. %100'lük kısmı aşarsam PC de sıkıntı olur mu emin değilim.
Bu sistem ile Witcher 3'ü hangi ayarlarda oynamalıyım?

Bence 30 50 FPS alıyorsan orta ayarlarda oyna. Zorlanabilir kartlar ama sen onu ne için aldın kullanmak için ben olsam hakkını verirdim. Bazı durumlarda çok önemli iken bazen önemsiz olabiliyor. Mesela 60 FPS valoranta kitliyorum yetiyor hatta artıyor. 60 Hz ekrana sahibim.

Darboğaz oluyor sanırım. Mantığıma göre ekran kartını maksimum kullanana kadar ayarları artırabilirsin daha fazlası FPS'i düşürür. Misal vereyim. Orta ayarda %80 kullanımda 60 fps alıyosan, yüksek ayarda %100 kullanıp 60 fps alabilirsin gibi düşün. Deneyip kendin optimize etmelisin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı