Witcher 3'ü kaç saatte bitirdiniz?

Ek paketleri saymaz isek bütün yan görev, kontrat ve Gwent görevleri dahil 121 saatte bitirdim. Tabi bu 3. kez başlayışımdaki oynama sürem. İlk kez bitirdiğimde bazı başarısız görevlerim ve 2-3 kontrat, yan görev kaldığı olmuştu ve hiçbir şekilde Gwent'e bulaşmadan 170 saatte bitirmiştim.

Speedrun yapmıyoruz dümdüz oyna ana hikayelerini 5-7 saatte bitiyor, oldukça normal. Bazı arkadaşlar speedrun görmemiş. Yan görevlerle ikisinin toplam süresini 25 saat civarına çıkarabilirsin. Üstat işi setlerinde hepsini alacaksan ve mutasyon da kasacaksan 30'u bulur.
Güzel. :)

Sadece ana görevleri yapıp diğer kontratlarla vesaire uğraşmadan 30-40 saatte bitirilebilir. Ben 50 saatte bitirmiştim.

Haritada 1 tane bile soru işareti bırakmadan, tüm yan görevleri tamamlayıp (kontrat ve hazine görevleri dahil) girdiğim her yeri lootlayarak ana hikayeyi 90, DLC'lerle beraber 140 saatte bitirdim. Ana hikayeyi 120 saatte nasıl bitirdiniz ya?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı