Witcher 3'ü kaç saatte bitirdiniz?

İlk oynayışımda oyunun ana hikayesi, yan görevleri, soru işaretleri ve ünlem işaretleri ve gvent ile birlikte DLC'ler hariç 125 saat'de bitirmiştim. Daha sonra HOS ve BAW dlc'lerini de üstüne ekleyince 150 saat gibi bir süre sürmüştü.

Steam hesabımda oyun 252.7 saat yazıyor ve o sürede oyunu 3 kez, 1 kere de NG+'da bitirdim. NG+'da ve normal bitirdiklerimin birinde DLC'ler de vardı. Ama hiç bütün haritayı dolaşıp tüm görevleri yapmadım.

İlk oynayışım yaklaşık 70-75 saat sürmüştü. Şu anda ikinci kez oynuyordum oyunu, ama ara verdim.
Adsız.png

DLC'ler o kadar kısa mı ? :(
Buradan bakabilirsin DLC'lerin FULL+FULL oynanış sürelerine. HOS 15 saat BAW ise 30 saat gibi bir süre ekliyor oyuna fakat bunları full+full oynarsan bu saatlere ulaşabilirsin tabii seninde biraz oynayış stiline ve tarzına göre değişir bu saatler. Yavaş oyuncu isen ve manzara seyretmeyi at ile dağda bayırda koşturmayı seviyorsan daha da uzatabilirsin bu saatleri.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı