Witcher 3'ü neden sevemiyorsunuz?

Oyunu iyi veya kötü olarak sınıflandırabiliriz fakat insanların zevkleri karşısında bunu yapmamız imkansız. Kişinin bir oyunu sevmemesi için bir sebebinin olmasıda gerekli değil.

Önermelerin dikkate alınılacak bir seviyede değil çünkü yaptığın şey saçmalamaktan ibaret. Kendi mantıksızlığınla ulaştığın fikirlerin doğruluğunu düşünmeyip gelip bir de başkalarının kendi düşüncelerini sorgulamasını istiyorsun.

Hocam RPG seven biri Witcher'ı nasıl sevemez ki? AC son üçlemesinin atasıdır bu.

oynatmıyor kendini, ne hikaye ilgimi çekiyor ne oynanış ne at sürüşleri

Çok sıkıcı. Kaç kere oynamayı denedim ama oynatmıyor kendini. Cyberpunk 2077 bana göre Witcher 3'ten çok daha iyi bir oyun.

CDPR müthiş bir firma, şu ana kadar yaptığı kötü oyun yok işte. CP77'de top 5'imde. Toplam iki kere bitirdim dün tekrar başladım DLC için fakat bir Witcher olamaz bence hocam.

Çok sıkıcı. Kaç kere oynamayı denedim ama oynatmıyor kendini. Cyberpunk 2077 bana göre Witcher 3'ten çok daha iyi bir oyun.

Cp 2077 ve Witcher 3 bütün sonlarını bizzat bitirdim. CP2077 gerçekten potansiyeli olan fakat boşa harcanan bir oyun. 2.0 güncellemesi ile daha oynanabilir hale gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…