Selamlar kafam çok karışmış durumda. Birkaç gün önce Witcher 3 oyununa başladım ve oyunu 10 saat civarı oynadım ve evrene bayıldım fakat bir şey fark ettim. Oyunda sürekli geçmişteki olaylardan bahsediliyordu. Haliyle bir rol yapma oyunu olduğu için, Gerald'ın bir geçmişi olduğu karakterlere vereceğim cevaplarda zorlandım ve böyle bir oyunun potansiyelini öldürmek istemiyorum. İlk ve 2. oyunun hikayesini izledim fakat bazı insanlar bu bir rol yapma oyunu olduğu için karakterle bağ kuramazsın diyor ve gerçektende hikayede Ciri'ya da Triss gibi karakterlerden bahsedilmiyor. Hatta Witcher 2 save dosyası üzerinden Witcher 3'e başlayabiliyormuşuz galiba. Hatta kitapları okumadan oyunlara başlamayın diyen bile oldu ve kitaplar toplamda 3500 sayfaymış. Ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum ve böyle bir evrenin ve karakterlerin potansiyelini öldürmek istemiyorum. 3. oyunu bitirmeden ilk oyunları bitireyim dedim fakat onlar da 25-30 saat civarı bir oynanışa sahipmiş, ve o kadar zamanım olduğunu sanmıyorum ve ilk oyunlara sahip değilim zaten. Ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: