Bence yemeden içmeden kesilip tüm gün oynanırsa sıkıcı gelebilir. En azından bende öyle olmuştu ve sonra bir anlık sinirle silmiştim. Daha sonra da bu meseleyi çözmüştüm. Şöyle ki: günde bir oynama saati belirledim ve her yan görevi yapmadım. Böylece daha sağlıklı vakit geçirmiştim.
Yan görevleriyle beraber 550 saat diyor. Oyunun normal hikâyesi o kadar uzun değil benim yaklaşık 120 saatim var ve hem ana oyunu hem de 2 DLC'yi birden bitirdim. Ve yan görevlere başladım.
Yan görevleriyle beraber 550 saat diyor. Oyunun normal hikâyesi o kadar uzun değil bemim yaklaşık 120 saatim var ve hem ana oyunu hem de 2 DLC'yi birden bitirdim. Ve yan görevlere başladım.
İlk bitirdiğimde bende sadece ana görev yapıp bitirmişitm. Sonra bu oyun böyle kısa bitemez diye düşünüp elimden gelen bütün yan görevleri yapıp bitirdim. 3.Oynadıgımda malesef oyunun yarısında bırakmak zorunda kalmıştım Finaller nedeni ile. Şuan tekrar indiriyorum oyunu bu sefer %100 bitirip zevk için oynayacagım .D
Açık dünyası, yapılacak etkinlikler, hikayesi ile çok sevdiğim bir oyun. 2 kez bitirmeme rağmen yapay zekada bir sakatlık göremedim. Just Cause 2 bitiriyorum şimdi, onun yapay zekası berbat ama.