Witcher III'ün çok sıkıcı olması

Bence yemeden içmeden kesilip tüm gün oynanırsa sıkıcı gelebilir. En azından bende öyle olmuştu ve sonra bir anlık sinirle silmiştim. Daha sonra da bu meseleyi çözmüştüm. Şöyle ki: günde bir oynama saati belirledim ve her yan görevi yapmadım. Böylece daha sağlıklı vakit geçirmiştim.
 
Off, ben başlayınca nasıl bitireceğim bu oyunu. Witcher 1 ve 2 o kadar uzun değil de 550 saat ne ya.
Yan görevleriyle beraber 550 saat diyor. Oyunun normal hikâyesi o kadar uzun değil benim yaklaşık 120 saatim var ve hem ana oyunu hem de 2 DLC'yi birden bitirdim. Ve yan görevlere başladım.
 
Yan görevleriyle beraber 550 saat diyor. Oyunun normal hikâyesi o kadar uzun değil bemim yaklaşık 120 saatim var ve hem ana oyunu hem de 2 DLC'yi birden bitirdim. Ve yan görevlere başladım.
Yan görevler dahil tüm görevleri yaparsam 1 ayım heba olacak.
Oyunlardaki aşk olayları sizi benim gibi heyecanlandırıyorsa bence bayağı bir zevk alacaksınız. 😄
Bilmem, pek ilgimi çekmez herhalde.
 
Ben yan görevleri çok az yaptım pişman oldum. 41 saatim var benim de tekrardan başladım. Sonra bir daha başlarım galiba 🙂
İlk bitirdiğimde bende sadece ana görev yapıp bitirmişitm. Sonra bu oyun böyle kısa bitemez diye düşünüp elimden gelen bütün yan görevleri yapıp bitirdim. 3.Oynadıgımda malesef oyunun yarısında bırakmak zorunda kalmıştım Finaller nedeni ile. Şuan tekrar indiriyorum oyunu bu sefer %100 bitirip zevk için oynayacagım .D
 

Geri
Yukarı