Witcher mı Call of Duty mi?

Witcher mı call of duty mu

  • Witcher

    Oy: 35 52,2%
  • Call of duty

    Oy: 37 55,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    67
İkisi bambaşka tür, karşılaştırmak doğru olmaz.
İllaki ikisinden birini diyeceksem Call of Duty derim. Herkesin çocukluğunda yer etmiş bir oyun.

Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Ghost, Call of Duty 2 (özellikle internet kafede CS yerine CoD 2 oynardık) gibi CoD'un 3-5 oyununu oynadım. Hepsini de beğendim ama konu witchersa orada bir dursun.

Call of Duty'nin toplam olarak 500 milyon satması her şeyi belli ediyor zaten.
 
Call of Duty'nin toplam olarak 500 milyon satması her şeyi belli ediyor zaten.
Bu mantığa göre minecraft en iyi oyun mu oluyor ? ^^ Bu arada belirtmeden edemeyeceğim Cod Mw 3 için yapılan Türkçe dublaja hayran kaldığım için oyunu 2-3 kez bitirdim. Neredeyse oyunun orijinal seslendirmesinden daha güzeldi ve ücretsizdi :/
 
@İcardiemir99 Call of Duty tokatlar. Witcher 2'yi oynadım sevemedim.

Pardon adın haklı mı?
Bu mantığa göre Minecraft en iyi oyun mu oluyor? ^^ bu arada belirtmeden edemeyeceğim CoD MW 3 için yapılan Türkçe dublaja hayran kaldığım için oyunu 2-3 kez bitirdim. Neredeyse oyunun orijinal seslendirmesinden daha güzeldi ve ücretsizdi :/

Evet bu yüzden en sevdiğim oyun Witcher'a hâlâ alışamadım bilmiyorum.
 
Hocam tamamen farklı türden oyunlar. Kişisel fikirlerle yargılama yapılabilir ama o da objektif olmaz. (Ben aksiyon/rpg daha çok sevdiğim için Witcher diyorum)
 
İkisi de farklı türdeki oyunlar. Tek karşılaştırma yönü aksiyon oynu olmaları. Puanlamalarda falan Witcher 3 önde sadece. Bu konu çok saçma RPG oynuyla saf savaş oynunu nasıl karşılaştırabilirsin ki?
 

Geri
Yukarı