Witcher serisi nasıl oynanmalı?

Evet, kitap seti oldukça pahalı ve dizi de kitap uyarlaması. Ancak dizi pek iyi değil, izlenmeye değer bulmuyorum. Belki 1. sezonu izleyip sevebilirsiniz, ama 2. sezondan itibaren iyice kötüleşmeye başlıyor. Kitabı ve diziyi boş verin, doğrudan ilk oyundan başlayın.

Çok teşekkürler hocam bilgi için Türkçe yamayı indirip başlıyorum birinci oyundan iyi günler dilerim.

Çok teşekkürler hocam bilgi için Türkçe yamayı indirip başlıyorum birinci oyundan iyi günler dilerim.
İyi oyunlar! Savaşma mekaniğini yapamazsanız, bu videoyu izleyin.
  • Z tuşu: Büyük ve güçlü düşman
  • X tuşu: Küçük ve güçsüz düşman
  • C tuşu: Büyük ve küçük topluluk düşmanı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dizisi leş gibi, sakın izlemeyin. Kitap serisi çok övülüyor ama sizin de dediğiniz gibi fazla pahalı, alabiliyorsanız alın. Geriye oyunlar kalıyor, hikaye açısından birinci oyundan başlamak daha iyi olur tabii ama birinci oyun günümüz şartlarında değerlendirildiğinde çok vasat kalıyor. Ben eski oyunları oynamayı seven birisi olarak oynanış monotonluğuna dayanamadım. Kitapları alacaksanız birinci oyunu atlayıp ikiden devam etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı