Witcher Serisine Son Oyundan Başlanır mı?

Dissient

Megapat
Merhabalar, bahar indirimlerinde Witcher 3'ün GOTY Edition sürümünü satın aldım. Daha öncesinde Witcher'ın dizisini izlemiştim ama tam bitirmemiştim. Yani dünyasına biraz hakimim. Biz kimiz, ne iş yapıyoruz, ne için savaşıyoruz vs. temel şeyleri biliyorum. Asıl sorun şurada yatıyor: oyun serisine Witcher 3 ile başlasam bir şey kaybeder miyim? Diğer oyunların da oynanış videolarına göz attım ama pek ilgimi çekmedi. Tam hikayeyi öğrenmek değil de biraz keyif ve zevk almak istiyorum. Bunun için de Witcher 3 yeterli gözüküyor. Sizin önerileriniz nedir?

Başlamış bitirmiş biri olarak hikaye güzel olsa da görevler ve atmosfer hikayenin önüne geçiyor. Oynayabilirsiniz.

Önerim birinci ve ikinci oyunun hikayesini internetten okuyup üçüncü oyuna öyle başlaman. Çünkü hepsi birbiriyle bağlantılı oyunlar. Son oyunda, diğer oyunlara yapılan göndermeleri anlayamayabilirsin.
Hmm, bu da mantıklı. Sanırım böyle yapacağım.
1. ve 2. oyunun özetlerini okudum. Hikayesi hep kovalamacadan ibaret geldi ama ilgimi çekti. 3. oyunun ise spoilersiz temel hikayesini okudum. Beni daha da heyecanlandırdı. Oyunu indireyim, umarım keyifli vakitler geçirebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı