Witcher'dan Başka Oyunlardan Zevk Alamamak

Mass Effect ve Skyrim'i kesin oynayacağım o halde ikisi de duyduğum ama başlamak için kendimde istek bulamadığım oyunlardı.

Steam'de sadece link ile erişilebilen 31 TL olan düz Skyrim var ondan mı bahsediyorsunuz? O versiyonu DLC içeriyor mu ayrı mı alınıyor? O sayfada DLC göremedim de. Ya da Key olmadan DLC erişemiyor muyuz?
Ayrıca tüm AC serisini bitirdim en sevdiğim serinin özünden kopup bu hallere gelmesine üzülüyorum. :(

Legendary Edition olanı almanız lazım. İçerisinde düz Skyrim var ve DLC'leri dahil.

Ayrıca herkesin şu AC serisini öldürdüler, ey gibi eski AC'ler havasını doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Seriye yenilik gerekiyordu çünkü her oyun birbirinin kopyası olmaya başlamıştı. Origins'te bu yola girdiler Odyssey'de ise daha iyi hale getirdiler. Odyssey'de gerçekten RPG mekanikleri mevcut ve çoğu AC oyunundan daha fazla gizlilik var. Evet Odyssey en çok gizlilik yaptığımız AC oyunu. Ya da buna imkan veriyor diyebiliriz. İsterseniz pata küte dalan savaşçı olun isterseniz suikastçı.

Can Sungur'un hazırladığı "Assassin's Creed Neyi Kaybetti?" videosuna kesinlikle bakmanızı öneririm. Odyssey'e karşı çoğu kişi önyargılı ama gerçekten o kadar kötü bir oyun değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Profil fotoğrafınızı neye göre koydunuz çok merak etmeye başladım. Genelde Fear TWD fazla sevilen bir dizi değil ya da görüp beğendiğiniz bir fotoğraf mı?

Çok iyi bir dizi olmasa beğeniyorum diyebilirim. Özellikle ilk sezonları daha iyi. Ayrıca evet, genel olarak beğendiğim bir fotoğraf.

Son düzenleme:
Legendary Edition olanı almanız lazım. İçerisinde düz Skyrim var ve DLC'leri dahil.

Ayrıca herkesin şu AC serisini öldürdüler, ey gibi eski AC'ler havasını doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Seriye yenilik gerekiyordu çünkü her oyun birbirinin kopyası olmaya başlamıştı. Origins'te bu yola girdiler Odyssey'de ise daha iyi hale getirdiler. Odyssey'de gerçekten RPG mekanikleri mevcut ve çoğu AC oyunundan daha fazla gizlilik var. Evet Odyssey en çok gizlilik yaptığımız AC oyunu. Ya da buna imkan veriyor diyebiliriz. İsterseniz pata küte dalan savaşçı olun isterseniz suikastçı.

Can Sungur'un hazırladığı "Assassin's Creed Neyi Kaybetti?" videosuna kesinlikle bakmanızı öneririm. Odyssey'e karşı çoğu kişi önyargılı ama gerçekten o kadar kötü bir oyun değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi bir dizi olmasa beğeniyorum diyebilirim. Özellikle ilk sezonları daha iyi. Ayrıca evet, genel olarak beğendiğim bir fotoğraf.

Evet videoyu önceden izlemiştim. Gizlilik Odyssey de daha gelişmiş doğru ancak herkes Unity'yi es geçiyor değerlendirmeye almıyor çıktığı dönemki yaşananlardan dolayı ki ben 2 sene önce sıkıntısız biçimde oynamıştım. Bana kalırsa en iyi gizlilik oyunu oydu aralarında Odyssey'de gizlilik tercih meselesiyken (Bu yüzden videoda bas bas bağırıyor nightmare diye) Unity'de şarttı 10 kişinin arasına girdiğin an sağ çıkma şansın yoktu. Ayrıca belirttiği şu tek başına Battal Gazi kesilme olayını hep free roamda yaşandığını hatırlıyorum main questlerde tespit edilince desenkronize durumları da oluyordu.
Ama benim asıl değinmek istediğim konu oyunun eski ruhu,gizlilik bugünün teknolojisi ile çok daha iyi eski tarza yansıtılabilirdi de. "Kapüşon ve hidden blade üff gizlilik." diye dalga geçiyor CS videoda ama onlar benim için gizlilik öğelerinden çok serinin sembolleri,ruhuydu AC'yi AC yapan şeylerdi tamamen sembolikti yani. Ayrıca ben eski oynanış tarzını seviyorum Odyssey sırf ana hikayeyi bitirmek için 50 saatin yarısı birbirinin karbon kopyasını yaptığım questlerle geçti.
İçimi bu konuda birine dökmek istiyordum,iyi geldi teşekkürler.🤣

Bende witcher dan sonra başka oyunlardan zevk alamıyordum ama AC Odyssey o zevki verdi. Hatta AC Odyssey'in Witcher 3 den daha iyi bir oyun olduğunu bile düşünmeye başladım.

Ayriyeten şu oyunları da önerebilirim. 2020 yılı içerisinde bitirdiğim veya tekrar oynadığım oyunların listesini atayım ilgini çeken olursa araştırırsın.

Bu yıl bitirdiğim veya yeniden oynadığım oyunların resmini bir klasörde toplamaya başladım. Fazla yer kapladıkları için oyunları bitirdikten sonra siliyorum :D

bitirdiğim için sildiği oyunlar.jpg

Güncel olarak da, Shadow of Mordor ve War oyunlarını oynamak için daha önce hiç izlemediğim Lord of The Rings ve Hobbit serilerinin filmlerini izlemeye başladım. Filmleri bitirdikten sonra sırası ile Shadow of Mordor ve Shadow of War oynayacağım.

Son düzenleme:
Witcher 3'ü DLC'leri ile 2 kez bitirdikten sonra 1. ve 2. oyunu oynamaya karar verdim şu an 2.oyunu yarıladım ama içimde büyük bir boşluk var. Nasıl desem oyun bitmesin istiyorum oynayasım gelmiyor. 3. oyunu 3. kez bitireceğim sanırım bu gidişte. Son bir haftadır evrende loreun içinde kayboldum, biraz daha cıvkını çıkarırsam soğuyacağım herhalde.
İçinde kaybolabileceğim veya anlık zevk verebilecek genel olarak sevilen başka oyun tavsiye edebilir misiniz? Aynı zevki vermeyecek biliyorum ama... Skyrim nasıl oyun hep oynayacağım diyorum bir türlü başlayamadım.
MMORPG oyunlara yönelin belki sizi bir nebze olsun rahatlatır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı