Witcher'ın rezalet kontrolleri

Konu sahibi 3. oyun için de yorum istemiş. 1. oyun zaten eski yani sürekli günümüz oyunu oynayan biriyseniz kötü hissettirmesi normaldir.
Hayır 3.oyun için yorum istemedim. Hatta siz övünce 1.oyundan bahsetmiyodur herhalde diye şaşırdım.
Kesinlikle katılmıyorum Witcher 1'in oynanışı ne kadar kötü olsa da 2 ve 3'e laf atamazsın
Attım mı?

Katılıyorum, The Witcher 1'in oynanışı rezalet derecede kötü. 2 saat oynadıktan sonra bu çileye dayanamayıp kapattım. Ama tabii ki 2. ve 3. oyunlarında düzeltmişler.

3. oyunu kontrolcüyle oynamaya çalıştım, sadece 10 dakika dayanabildim. Büyük heveslerle sadece bu oyun için kontrolcü almıştım. Yazık oldu :(

Şahsen ben ilk oyunun hikayesini dinledim YouTube'dan, 2. ve 3. oyunu kendim oynadım. 2. oyun fena değil. 3. oyun muazzam bence. 150 saatim var ve tekrar başladım bir kaç gün önce.

Sana önerim 3.oyunu ölüm marşı zorluğunda oynaman. Daha altındakilerde tadı alamıyorsun. Ölüm marşı sana o yaratık kitabını açtırıp zayıf yönlerine baktırıyor, iksir ve yağ yaptırıyor, bomba kullandırtıyor. Kısaca gerçek Witcher gibi hissediyorsun. Ölüm marşından kolay zorluklarda iksir içtiğimi bile hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı