Withcer 2 de birinci oyun gibi sıkıcı mı?

gergiynsa

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu oynarken artık bataklığa git geri dön tekrar yürü falan sıkmaya başladı, bir yan görev için 4 5 kere uğraşmanız lazım, bazen oldukları yerde olmayabiliyorlar meditasyon yapmamız gerek kamp ateşi bulmamız lazım.
Chapter 3'e kadar geldim ondan sonra görevler daha ilerlemeyince sildim oyunu Witcher 2'ye başlamayı düşünüyorum 2. oyunda böyle mi yoksa direkt 3. oyuna geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynarken artık bataklığa git geri dön tekrar yürü falan sıkmaya başladı, bir yan görev için 4 5 kere uğraşmanız lazım, bazen oldukları yerde olmayabiliyorlar meditasyon yapmamız gerek kamp ateşi bulmamız lazım.
Chapter 3'e kadar geldim ondan sonra görevler daha ilerlemeyince sildim oyunu Witcher 2'ye başlamayı düşünüyorum 2. oyunda böyle mi yoksa direkt 3. oyuna geçeceğim.
Eğer sırf 3. oyundaki hikayeyi anlamak için uğraşıyorsanız gerek yok direkt 3. oyundan başlayabilirsiniz. Ama 2. oyun genel olarak sevilen bir oyundu. Ancak Wild Hunt tam anlamıyla çıtanın en üst zirvesi olduğundan ötürü daha çok seviliyor.

Eğer sırf 3. oyundaki hikayeyi anlamak için uğraşıyorsanız gerek yok direkt 3. oyundan başlayabilirsiniz. Ama 2. oyun genel olarak sevilen bir oyundu. Ancak wild hunt tam anlamıyla çıtanın en üst zirvesi olduğundan ötürü daha çok seviliyor.

Yani hocam hem hikayeyi anlamış olayım hem de param boşa gitmiş olmasın diye 😀 yani amele gibi yürümek istemiyorum haritada gidecegimiz rotada yok ama duyduğuma göre kamp ateşine gerek yok 2. oyunda meditasyon için daha kolay olacağını düşünüyorum oynarım sarmaz ise 3. oyuna geçerim direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı