Wlmouse Beast X Max vs Superlight2

Umarım yarın yine bir deneyeceğim.

Ben normal USB takmiştim şu an 3.0 taktım daha iyi ama sanki hissiyat mi yoksa psikolojik mi lag var sanki ama çok az ve nadir oluyor ve CS2'yi yüksekte 1080p açıyorum.
Biraz Fps düşüşü olabilir o yüzdendir belki.

Sağ olun çok yardımcı oldunuz ve mutluyum şu an Beast X Max aldığım için çok iyi bir mouse.

Yani şu an olan normal diyorsunuz doğru mu mu?
Normaldir diye düşünüyorum ben 1280X1024 oynadığım için bende sorun olmuyor.

Evet şu an çok memnunum çok güzel bir mouse iyi ki sizelere sordum ve doğru secimi yaptım çok iyi bir mouse bağımlısı olacaz belli.

Doğru seçim olmuş, iyi günlerde keyifle kullanın

Sağ olun teşkkür ederim.

Bir de bir sorum olacak. Lock combination açık gelmişti kapatım sizce bu ne için açamam lazım yoksa kapalı mı kalsın bir de Motion Sync açın diyorlar açtım sizce iyi yaptım mı?

Son düzenleme:

Hocam merhaba bende ikisi arasında kalmıştım. Memnun musunuz bir sıkıntı var mı şu an?

Superlight 2 almayın, aldırtmayın. Malzeme kalitesi Steelseries Prime'dan daha kötü.
Son güncelleme ile baya özellik olarak baya ileri taşıdılar yorumunuz hala aynı mı ?

Superlight serisi boşa paradan başka bir şey değil. 5 k verip almak tamamen saçma.
Yorumunuz hala aynı mı ? Son güncelleme ile özellik olarak baya ileri taşıdılar

Kesinlikle Beast X.
Son güncelleme özellik olarak baya iyi duruma geldi yorumunuz hala aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…