Wlmouse Beast X Max vs Superlight2

O kadar çok sevmeyle ilgisi yok. İkisi arasında tercihim her açıdan Beast olur anlamında söyledim neticede :) başka öneri başlıklarına da göz atarsanız ne kadar sıklıkla önerildiğini görebilirsiniz zaten siz de.

Evet şu an çok memnunum çok güzel bir mouse iyi ki sizelere sordum ve doğru secimi yaptım çok iyi bir mouse bağımlısı olacaz belli.

Doğru seçim olmuş, iyi günlerde keyifle kullanın :)

Sağ olun teşkkür ederim.

Bir de bir sorum olacak. Lock combination açık gelmişti kapatım sizce bu ne için açamam lazım yoksa kapalı mı kalsın bir de Motion Sync açın diyorlar açtım sizce iyi yaptım mı?

IMG_0934.jpeg

Son düzenleme:
Sağ olun teşkkür ederim.

Bir de bir sorum olacak. Lock combination açık gelmişti kapatım sizce bu ne için açamam lazım yoksa kapalı mı kalsın bir de Motion Sync açın diyorlar açtım sizce iyi yaptım mı?

Eki Görüntüle 2280463

Hocam merhaba bende ikisi arasında kalmıştım. Memnun musunuz bir sıkıntı var mı şu an?

Superlight 2 almayın, aldırtmayın. Malzeme kalitesi Steelseries Prime'dan daha kötü.
Son güncelleme ile baya özellik olarak baya ileri taşıdılar yorumunuz hala aynı mı ?

Superlight serisi boşa paradan başka bir şey değil. 5 k verip almak tamamen saçma.
Yorumunuz hala aynı mı ? Son güncelleme ile özellik olarak baya ileri taşıdılar

Kesinlikle Beast X.
Son güncelleme özellik olarak baya iyi duruma geldi yorumunuz hala aynı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı