Çözüldü WLmouse Beast X Pro nasıl 8K kullanılır?

• Konuyu başlatan ykaar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 101
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ykaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fareyi yeni aldım ve uygulamasını açtığımda 1k olarak normal görüyor fakat 8K modunu açamıyorum. Kedili gelen dongle takılı, normal dongle takılı fakat 8K olan bir türlü açılmadı. Nasıl açılıyor acaba? Altta dediği gibi USB ile bağladım denedim yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hiç mi forum okumuyorsun, şikayet okumuyorsun? Dongle'ı bozuktur yaz mailden değiştirsinler. Sattıkları ürünlerin %90 ı bozuk geliyor zaten, aynısını 2 defa yaşadım.
Dongle ile alakalı değilmiş 1K olan da takılı olduğu için 8K'yı görmüyormuş. Bozuk olduğu falan yok yani
Hiç mi forum okumuyorsun, şikayet okumuyorsun? Dongle'ı bozuktur yaz mailden değiştirsinler. Sattıkları ürünlerin %90 ı bozuk geliyor zaten, aynısını 2 defa yaşadım.

Sol taraftaki iki tuşa ve scroll tuşuna aynı anda basmayı deneyin.

Daha önce hiç bağlamadıysanız da mouse1, mouse2 ve sol taraf öndeki ileri tuşuna basılı tutun, ışık daha hızlı yanıp sönmeye başlayacak, ondan sonra dongle takın.

Dongle ile alakalı değilmiş 1K olan da takılı olduğu için 8K'yı görmüyormuş. Bozuk olduğu falan yok yani

Çözüm
Kusura bakma dostum mouseyi kullanmayı bilmediğini tahmin edemedim. Umarım uzun yıllar kullanırsın.
Yeni bir şeye geçiyorum ve bilmeden kafamın karışması normal. "Dongle'ı bozuktur, %90'ı bozuk geliyor" gibi gerçeği yansıtmayan varsayımlar yapmandan bir bilginin olmadığını biliyoruz zaten "mouseyi kullanmayı bilmemek" gibi boş agresifliğe gerek yok, umarım bir sonraki araştırmalarında tamamen emin olduktan sonra çözüm önermeye çalışırsın. Dileğin için de teşekkür ederim.

Bu arkadaş iade ile alakalı bir konuya bile hiç alakası yokken dünyadaki tek iade almayan site Wraith demiş birisi her öneri konusunda Wraith'den almayın da nereden alırsanız alın diyen biri Wraith ile kişisel bir derdi var sanırsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…