WMI Provider Host virüs mü?

Selikss

Decapat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde böyle bir şey var. Acaba bu virüs mü? Yapmam gereken bir şey var mı? Yardım eder misiniz?

asd.png

Görev yöneticisinde böyle bir şey var. Acaba bu virüs mü? Yapmam gereken bir şey var mı? Yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 1643844

Hocam bildiğim kadarıyla virüs değil ve işlevi ise diğer uygulama ve oyunların sistem bilgisi edinmesine yarar yani diğer uygulamalara sistemini tanıtır.

Alıntı:
WMI Provider Host, Genellikle arka planda çalışan ve Windows'un önemli bir parçası olan bir işlemdir. WMI, Windows Management Instrumentation'ın kısaltmasıdır. Bilgisayarınızdaki diğer uygulamaların sisteminiz hakkında bilgi edinmesini kontrol eden bir işlemdir.

Eki Görüntüle 1643844
Hocam çok cpu kullanıyor mu?

Alıntı:
WMI Provider Host, Genellikle arka planda çalışan ve Windows'un önemli bir parçası olan bir işlemdir. WMI, Windows Management Instrumentation'ın kısaltmasıdır. Bilgisayarınızdaki diğer uygulamaların sisteminiz hakkında bilgi edinmesini kontrol eden bir işlemdir.
Biraz cahilim çok bilmiyom böyle değişik bi resmi felan vardı virüs olayı felanda olduda format attım görünce bi sorim dedim. Saol yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı