WmVare Mac OS X Yosemite GTX 660 Ekran Kartı Tanıtma

• Konuyu başlatan helpmert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.579
H

helpmert

Ziyaretçi
WmVare üzerinde Mac OS X yosemite 10.10.3 kullanıyorum. Çok memnunum fakat grafik kartımı tanıtmak istiyorum. Birçok ayar denedim ama PC üzerindeki Nvidia GTX 660 ekran kartımı tanıtamadım. Malesef Wmvare'nin entegre ekran kartını kullanıyor. Lütfen yardımcı olun.

hhhhhhhhh.PNG

Yardım edecek birisi yokmu?

WmVare üzerinde Mac OS X yosemite 10.10.3 kullanıyorum. Çok memnunum fakat grafik kartımı tanıtmak istiyorum. Birçok ayar denedim ama PC üzerindeki Nvidia GTX 660 ekran kartımı tanıtamadım. Malesef Wmvare'nin entegre ekran kartını kullanıyor. Lütfen yardımcı olun.

Eki Görüntüle 80342

Yardım edecek birisi yokmu?
Hocam merhaba. Bu VMware için olan iso dosyasını Upload edip bana atar mısın ? Recep Baltaş'ın verdiği link çökmüşte çok lazım bana şimdi sende gördüm isteyeyim dedim.

bendeki macde önemli dosyalarım var biraz :D tamamen sıfır olan bir kalibi duruyordu bulursam atacam . iso değil bu arada. wmware kaydı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı