Wo Mic ile bağladığın telefon mikrofonunu oyunlarda nasıl kullanabilirim?

SerhatYAGS

Centipat
Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?

Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
Wo mic driver yüklemeniz gerekiyor. Yükledikten sonra cihazınızı bağlayın. Discord algılıyor, oyunların da haliyle algılaması lazım.

Aynı programı bende kullanıyorum. Oyun içi ses ayarlarında varsayılan mikrofon cihazını Wo Mic olarak değiştirmen gerekli. Yada görev çubuğunda bulunan hoperlör simgesine sağ tıklayıp "Kayıt Aygıtları"'na bastıktan sonra WO Mic Device'nin üzerine gelip sağ tıklayıp varsayılan cihaz seçmen gerekli.

Kayıt aygıtlarında wo mic gözükmüyor.

Windows 10 için Mikrofon kurulumu sekmesini kullanmanız gerekmektedir. Wo Mic Device gibi bir isimle karşınıza seçerek steam discord dahil bütün oyunlarda ve uygulamalarda kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…