SerhatYAGS
Centipat
Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
Wo mic driver yüklemeniz gerekiyor. Yükledikten sonra cihazınızı bağlayın. Discord algılıyor, oyunların da haliyle algılaması lazım.Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
Aynı programı bende kullanıyorum. Oyun içi ses ayarlarında varsayılan mikrofon cihazını Wo Mic olarak değiştirmen gerekli. Yada görev çubuğunda bulunan hoperlör simgesine sağ tıklayıp "Kayıt Aygıtları"'na bastıktan sonra WO Mic Device'nin üzerine gelip sağ tıklayıp varsayılan cihaz seçmen gerekli.Wo mic uygulamasıyla telefonu mikrofon olarak kullanıyorum. PC yede bağladım. Uygulama üzerinden test ettim. Sesim düzgün bir şekilde geliyor. Sorunum bunu oyunlarda nasıl kullanacağım?
Aynı programı bende kullanıyorum. Oyun içi ses ayarlarında varsayılan mikrofon cihazını wo mic olarak değiştirmen gerekli. Ya da görev çubuğunda bulunan hoperlör simgesine sağ tıklayıp "kayıt aygıtları"'na bastıktan sonra wo mic Device'nin üzerine gelip sağ tıklayıp varsayılan cihaz seçmen gerekli.
Kayıt aygıtlarında wo mic gözükmüyor.
Wo mic Driver yüklemeniz gerekiyor. Yükledikten sonra cihazınızı bağlayın. Discord algılıyor, oyunların da haliyle algılaması lazım.
Ben sitesinden wo mic, wo mic driver'ını indirip kurdum. Ardından çalıştırdım. Oldu.Windows 10 için Mikrofon kurulumu sekmesini kullanmanız gerekmektedir. Wo Mic Device gibi bir isimle karşınıza seçerek steam discord dahil bütün oyunlarda ve uygulamalarda kullanabilirsiniz.
oldu teşekkürlerhttps://wolicheng.com/womic/softwares/womic_driver_setup.exe bunu kurun ardından tekrar bakın.
Ben sitesinden wo mic, wo mic Driver'ını indirip kurdum. Ardından çalıştırdım. Oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.