Woldex oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
3500
Woldex hakkında bir şey diyemem ama o paraya alacağın oyuncu koltuğundan bir şey bekleme. Pişman olma olasılığın yüksek.

Pek fazla bütçem yok yukarıda dediğim gibi.
Krom ayak+kumaş+kolçak hareketi+sırt mekanizması var. Marka pek bilindik değil galiba yırtılma sorunu vb olmazsa iyi duruyor ofis koltuklarında da olumsuz yorumlar çok.

@KrizNoe hocam koltukla alakalı bilginiz var galiba bu koltuk iyi midir?

Krom ayak+kumaş+kolçak hareketi+sırt mekanizması var. Marka pek bilindik değil galiba yırtılma sorunu vb olmazsa iyi duruyor ofis koltuklarında da olumsuz yorumlar çok.

Hepsiburada'da alanların yorumları var bir incele istersen.

Seduna hakkında çok şikayet eden yorumlar var. Koltukta sıkıntı çıkarsa hiç ilgilenmiyorlarmış. Birçok kişiye metal aksamları paslı çapaklı koltuk göndermişler mağduriyeti gidermemişler. Benim de koltuğa ihtiyacım var bu marka radarımdaydı ama öyle yorumlar çok olunca eledim.

Bu bütçe de daha iyisi yok dostum ne yazık ki ama her koltuğu sedunanın kendisi satmıyor farklı bir satıcıdan da almış olabilirler.

hepsi burada woldex hocam yorumlarına baktım kargosu problemli galiba ve kolacakları sıkıntılı oturma yerı rahat degıl diyenler var ofis koltuguna baksam onlarda da problemlı yorumlar dolu bu fiyata bu kadar galiba daha da bekleyip iyisini almak isterdım ama surekli masa başındayım daha da beklemek istemıyorum .🥲
Ucuz olmasının nedeni zaten dandik malzeme ve işçilikle yapılmış olmasıdır. Görüntüye aldanmamak lazım. Uzak durmakta fayda var.

Bu bütçe de daha iyisi yok dostum ne yazık ki ama her koltuğu sedunanın kendisi satmıyor farklı bir satıcıdan da almış olabilirler.
Koltukları Seduna'nın kendisi satıyor. Resmi satıcıdan alanların yorumları o yönde. Ben Seduna koltukları farklı bir satıcının sattığına rastlamadım. Varsa da çok azdır.

Son düzenleme:

Hocam Selamlar,

Fiyatı çok cazip görünüyor ama bulaşmayın, bu ürünlerin iskeletleri sunta ve çok kısa ömürlü olur, paranız çöp olur. Bütçenizi yükseltemiyorsanız iyi fileli koltuklara bakın daha mantıklı olacaktır.

Merhaba,
Songmics adlı bir markadan almıştım ben Amazon üzerinden. 3.300 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, geçen sene Eylül ayında almıştım. Ürün kodu: OBG28G, bulabilirseniz tavsiye ederim ben sorunsuz kullanıyorum rahatlığı da fena değil.

Merhaba,
Songmics adlı bir markadan almıştım ben Amazon üzerinden. 3.300 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, geçen sene Eylül ayında almıştım. Ürün kodu: OBG28G, bulabilirseniz tavsiye ederim ben sorunsuz kullanıyorum rahatlığı da fena değil.
Aylar önce bu koltuğu Amazon'da görmüş büyük hata yaparak almamıştım. Şu an stok yok malesef. Umarım tekrar stoğa girerse hemen yapışacağım.

Hocam selam,

Fiyatı çok cazip görünüyor ama bulaşmayın, bu ürünlerin iskeletleri sunta ve çok kısa ömürlü olur, paranız çöp olur. Bütçenizi yükseltemiyorsanız iyi fileli koltuklara bakın daha mantıklı olacaktır.

Eyvallah hocam bu koltuktan vazgeçtim al diyen çıkmadığından, fileli koltuklar guzel geldı ama yorumlarından dolayı pek güvenemedim çoguna en iyisi biraz daha bekleyip para biriktirip iyisinden almak oyle yapacağım gibi.

En sonunda karar verdim mobilyacıları gezip ofis koltuğu aldım 3000 TL kaliteli ve rahat kolçak hareketleri+sırt mekanizması vs var güzel rahat memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı