Wolfenstein 2 The New Colossus GTX 1650'yi görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

kubilik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Wolfenstein oyununu açtığımda karşıma ekran kartı belleğimin az olduğu uyarısı geliyor ve oyun çok kasıyor. Muhtemelen Intel UHD kartını okuyor çünkü normal ekran kartım GTX 1650 ve kasmaması lazım. Ne yaptıysam ekran kartımı okutamadım. NVIDIA denetim masası, Windows grafik ayarları vs. hiçbiri fayda etmedi. Ekran kartımı bu oyuna nasıl okutabilirim bilen yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Sorunu çözdüm. Her şeyi baştan yaptım. NVIDIA denetim masasından Wolfenstein oyununu yüksek performans moduna çektim, GeForce Experience programından Wolfenstein için optimum ayarları kulllan dedim ve en son Windows grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması seçeneğini açıp yine Wolfenstein yüksek performansta çalışsın dedim ve bilgisayarı yeniden başlattığımda oyun GTX 1650 ile açıldı. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı