Çözüldü Wolfenstein II: The New Colossus gökyüzü siyah gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swindlerx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyunu Xbox Game Pass üzerinden alıp yükledim. Görsellerde de gördüğünüz gibi gökyüzü siyah gözüküyor, yukarıya bakınca normalleşiyor fakat ileriye baktığımda siyah oluyor. Çok fazla açık alan yoksa oyunda idare edebilirim fakat çirkin bir görüntü oluşuyor. Çözümü var mı ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Sistemim: Laptop, RTX 3050 Ti, 8 GB RAM, Intel i5

* Ekstra Türkçe yama yükledim bir iligisi var mı yaşadığım sorunla bilmiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-31 140228.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-31 140228.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2024-10-31 141231.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-31 141231.png
    2 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de aynı sorun var çözüm var mı Türkçe yamadan mı acaba bende Türkçe yama yükledim.

Sorunu çözdüm Türkçe Yama'larda sorun oluyor oyunun dosyalarını doğrulayıp İngilizce şekilde oynayın hiçbir grafik hatası olmuyor.
Bende de aynı sorun var çözüm var mı Türkçe yamadan mı acaba bende Türkçe yama yükledim.

Sorunu çözdüm Türkçe Yama'larda sorun oluyor oyunun dosyalarını doğrulayıp İngilizce şekilde oynayın hiçbir grafik hatası olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hmmm teşekkürler. Hiç denememiştim yamasız, böyle devam ediyorum pek sorun olmuyor düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı