Wolfenstein serisi ile ilgili sorular

Yer
İstanbul
Merhaba. Ara tatilde hikayeli bir oyun/oyun serisi oynamak istiyordum. Bunun Wolfenstein serisi olmasına karar verdim ama aklıma takılan bazı sorular var.

Not: 2014'ten itibaren çıkan seriyi oynayacağım.

1. Seriye başlamadan önce hikaye/oyun ile alakalı bilmem gereken ön bilgiler nelerdir?

2. Oynama sırası nasıl olmalı?

3. Youngblood hikayeyi ilerletiyor mu yoksa hikayesinin önemi yok mu? Tek başına oynanır mı?

Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.

Seriye başlamadan önce hikaye/oyun ile alakalı bilmem gereken ön bilgiler nelerdir?

Oyunun hikaye sunumu güzel. Bol sinematikli zaten. Kafanızda soru işareti bırakmıyor. Araştırma yapmadan başlayabilirsiniz.

2. Oynama sırası nasıl olmalı?

The New Order - The New Colossus - Youngblood.

3. Youngblood hikayeyi ilerletiyor mu yoksa hikayesinin önemi yok mu? Tek başına oynanır mı?

İlerletiyor. İkinci oyundan 20 sene sonrasına geçiyor oyun. Bu arada serinin hayal kırıklığı olarak kabul edilir çoğu insan için. Benim için de benzer bir durum geçerli. Tek başına oynanır.

İlk old Blood'u oyna New Order'in öncesini anlatıyor(New Order'den 1 yıl sonra çıktı ama öncesini anlatır) 1 2 saatlik bir şey zaten, sonra New order oyna ondan sonra New Colossus'a geç. Wolfenstein ile alakası olmayan Youngblood'dan uzak dur.

İlk old Blood'u oyna New Order'in öncesini anlatıyor(New Order'den 1 yıl sonra çıktı ama öncesini anlatır) 1 2 saatlik bir şey zaten, sonra New order oyna ondan sonra New Colossus'a geç. Wolfenstein ile alakası olmayan Youngblood'dan uzak dur.

YoungBlood'ı da oynasın, en azından hâlâ Wolfenstein evreninde bir oyun kendisi. Şu Wolfenstein serisine hastayım ya... Konu sahibi sayesinde yeniden bitiresim geldi resmen :)

YoungBlood'ı da oynasın, en azından hâlâ Wolfenstein evreninde bir oyun kendisi. Şu Wolfenstein serisine hastayım ya... Konu sahibi sayesinde yeniden bitiresim geldi resmen :)

Profilinde kralı görünce senin yerine konuya yorum yaptığım için kötü hissettim resmen...

Profilinde kralı görünce senin yerine konuya yorum yaptığım için kötü hissettim resmen...

Benim yazdığım yorumu Cpt. Blazkowicz yazdırdı hocam :) :) Şaka bir yana, gerçekten hastası olduğum yapımlardan bir tanesidir Wolfenstein, özellikle Return To Castle Wolfenstein gibi bir şaheser varken konu sahibinin onu es geçmemesini şiddetle öneririm.

Oyunun hikaye sunumu güzel. Bol sinematikli zaten. Kafanızda soru işareti bırakmıyor. Araştırma yapmadan başlayabilirsiniz.

The New Order - The New Colossus - Youngblood.

İlerletiyor. İkinci oyundan 20 sene sonrasına geçiyor oyun. Bu arada serinin hayal kırıklığı olarak kabul edilir çoğu insan için. Benim için de benzer bir durum geçerli. Tek başına oynanır.

Teşekkürler cevap için.

Benim yazdığım yorumu Cpt. Blazkowicz yazdırdı hocam :) :) Şaka bir yana, gerçekten hastası olduğum yapımlardan bir tanesidir Wolfenstein, özellikle Return To Castle Wolfenstein gibi bir şaheser varken konu sahibinin onu es geçmemesini şiddetle öneririm.

Eğer seriyi beğenirsem ona da bakmayı düşünüyorum. Sağ olun.

Konuyu hortlatıyorum. Wolfenstein The New Order ve Old Blood'u oynadım, ikisi de gayet iyiydi. The New Colossus'u yeni yükledim ama ücretsiz bir türkçe yaması yok sanırım. Bir tanesinde trojan var, diğeri de oyunu bozuyor ve oyun açılmıyor. Sizin kullandığınız sorunsuz bir türkçe yama varmı ?

Türkçe yama kurmadım bu zamana kadar, ki zaten korsan oyunlara bu forum ilk konu olması dışında destek vermiyor :) Return To Castle Wolfenstein'ı da oynayın kesinlikle...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı