MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Dostlar dediğim gibi oyunda bir sorun var sanırım, çoğu kişi yaşıyormuş bu problemi. FPS 20 sabit. Grafikler full iken 20 ama en düşükteyken de 20. Bu sabitlemeyi nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Dostlar dediğim gibi oyunda bir sorun var sanırım, çoğu kişi yaşıyormuş bu problemi. FPS 20 sabit. Grafikler full iken 20 ama en düşükteyken de 20. Bu sabitlemeyi nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 20 Kasım 2020 #2 Oyun orijinal mi? Oyunun her iki durumda da 20'ye sabitlenmesi ilginç. Artı 0 Eksi
KS KS MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 Catastrophe dedi: Oyun orijinal mi? Oyunun her iki durumda da 20'ye sabitlenmesi ilginç. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil maalesef. Bilgisayarı yeni topladım o yüzden akşam yemeği bile yemiyorum çoğu zaman. Parasızlık... Artı 0 Eksi
Catastrophe dedi: Oyun orijinal mi? Oyunun her iki durumda da 20'ye sabitlenmesi ilginç. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil maalesef. Bilgisayarı yeni topladım o yüzden akşam yemeği bile yemiyorum çoğu zaman. Parasızlık...
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 20 Kasım 2020 #4 Korsana destek yok maalesef. Artı 0 Eksi
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 20 Kasım 2020 #5 Korsan içerikler için destek sağlamıyoruz. Korsan içeriklerde bunun gibi bir çok güvenlik ve performans sorunu olması normal. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Korsan içerikler için destek sağlamıyoruz. Korsan içeriklerde bunun gibi bir çok güvenlik ve performans sorunu olması normal. Teşekkürler.