Wolfenstein: Youngblood vs Control

Hangisini seçerdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

EosMine

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba, Yeni aldığım Nvidia RTX 2070 ekran kartı kampanyası sayesinde Control™ veya Wolfenstein®: Youngblood™ hediyesi hakkım varmış. RTX özelliğini sizce hangi oyun daha iyi hissettiriyor. Ya da hangi oyundan daha fazla keyif alınır? Her ikisini de Youtube üzerinden izledim ancak karar veremedim. Sizlerin de görüşü benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için Control daha makul gözüküyor. En azından eğlenirsiniz. Youngblood'un Metacritic notları dahi berbat. İzledim oyunu. Almak istemedim. Size de önermem. Control oyununun atmosferi vs. sizin için uygun olur diye düşünüyorum.

Sizin için Control daha makul gözüküyor. En azından eğlenirsiniz. Youngblood'un Metacritic notları dahi berbat. İzledim oyunu. Almak istemedim. Size de önermem. Control oyununun atmosferi vs. sizin için uygun olur diye düşünüyorum.
Çoğu arkadaşımda sizin gibi düşünüyor. Keşke BF1 veya 5 hediyesi olsaydı kafam rahat olsaydı :)

Çoğu arkadaşımda sizin gibi düşünüyor. Keşke BF1 veya 5 hediyesi olsaydı kafam rahat olsaydı :)
Keşke demeyin, gerek yok. Bu oyun da ortalama bir puan almış. Hikayeli oyun seviyorsanız BF5 önermem açıkçası. O oyun sadece multiplayer oynanır bence. Ama multiplayer oynarsanız gerçekten eğlenirsiniz. Bulmuşsunuz bedava oyunu. Derde gerek yok. Üzülmek yerine sevinin hocam. Ne de olsa bedava.

Control alın bence wolfenstein youngblood yapay zekası aşırı kötü insanı oyundan soğutuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı