toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
Herkes bi' indirir, ulan güzel günlerdi der ve geri siler muhtemelen.
Biz oyunu güncellik için oynamıyorduk, düşük sistem istiyor haritaları tamam kötü fakat bazı haritaları fena değildi yine oynattırıyordu. Uyku modu, sniper vs sniper modu kurt avı modu.. O modları oynamadıysan ne söylediğimi anlayamazsın. Bu oyunun güncel oyunlar ile boy ölçüşmek için çıkmıyor zaten gülünç olur boy ölçüşemez ki. Belirli bir kitlesi olduğu için ve eski sürümü daha çok oynandığını bildikleri için çıkartacaklar umarım iyi olur.Tutmaz gibime geliyor, eskiler eskiden güzeldi. Wolfteam bu sekilde piyasaya cikarsa, suanda olan güncel oyunlarla boy ölçüsemez diye düşünüyorum.
Biz oyunu güncellik için oynamıyorduk, düşük sistem istiyor haritaları tamam kötü fakat bazı haritaları fena değildi yine oynattırıyordu. Uyku modu, sniper vs sniper modu kurt avı modu.. O modları oynamadıysan ne söylediğimi anlayamazsın. Bu oyunun güncel oyunlar ile boy ölçüşmek için çıkmadığını biliyoruz zaten, belirli bir kitlesi olduğu için ve eski sürümü daha çok oynandığı için çıkacak. 2007 yapımı bu oyun hangi güncel fps oyunu ile boy ölçüşebilir ki zaten?
Oyunun resimlerinde elwerci LE var, tabii ki 2010 wolfteam sürümünü çıkartsalar tabii ki oynanmaz. Fakat 2015'e kadar ki sürümü oynanılabiliyor bana göre. Çünkü oyun upgrade almıyor oynanışı değişmiyor sadece üzerine eklenti paketleri renkler zar zurt getiriyorlar motoru eski olduğundan dolayı yüksek ihtimal. Sana göre 1-2 saat oynayıp kenara koyarsın herkes aynı düşünceye sahip değil. Ama hak vermiyorum değil, bende eskiden (yaklaşık 2 yıl önce) oyuna sarmıştım 10 gün oynamıştım sonrasında bayıp bırakmıştım. Umarım oyunu çıkartacak kişiler eğlenceli oynanılabilir eklentiler ve yeni mapler koymuşlardır ve sürekli update alır tabii ki 2020 wolfteami gibi update'ler değil oynanış açısından update'ler.Ben gorusumu soyledim, 2012-2015 arasi donemde bol bol oynadim zaten bu oyunu fakat bugun tekrar çıksa eskisi gibi oynayacagimi dusunmuyorum. Oyunun gunumuze gore bir suru eksigi var, eski donemlerdeki haliyle cikarsa maksimum nostalji yasamak icin indirip 1-2 saat oynadiktan sonra bir daha oynamayacagimiz bir oyundan ote gitmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.