Wolfteam'i Dünyanın En İyi Oyunu Sanan Bilinçsiz Çocuklar

''Beleş'' diye oynuyorlar ama teknik olarak beleş değil. Sürekli o oyuna nakit yatırıyorlar. Ben onların yerinde olsam 60 TL'ye BF4 alırım ve rahatça oynarım.

Joygame e dava açmak lazım. En iyi teçhizatları bir kaç günlüğüne veriyorlarmış. Sonra çocuklarda bunlara alışınca başka bir teçhizat geçtiklerinde kullanamıyorlar tabi. Haliylede bu iyi teçhizatları satın almak zorunda kalıyorlar. Joygame in satış politikası. Çocukların parasını sömürüyorlar.

Ben çevremdekileri bilinçlendiriyorum, Metin2 yerine Dota2 oynuyorlar şuan.
Gerçekten şuan Dota2 ve LOL oynuyorlar, belki yaşları küçük, belki Pro değiller ancak beyinleri 4 karakter ile sınırlı değil artık.
Seviyelerine göre arama yapmalarını söylüyorum, bu sayede başkalarının oyunlarını da maffetmiyorlar.

Joygame genellikle kuçuk yaşa hitap eden oyunlar yapıyor.Ama hayal kurmak bedava.

En kötüsünü yaşadım. 23-24 Yaşlarında bir abime cs:go oynattım ve 2 el sonra söylediği tek kelime siz wolfteam kurban olun dedi. Ne desem bilemiyorum.

Gerçekten takdir edilesi bir davranış herkesten aynı şekilde bu konuda gereğini yapmalarını isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…