Wolfteam'i Dünyanın En İyi Oyunu Sanan Bilinçsiz Çocuklar

Gerçekten takdir edilesi bir davranış herkesten aynı şekilde bu konuda gereğini yapmalarını isterim.
Yok artık Dota2 oynamalarını da önermiyorum :) Saatlerce LOL oynamanın da öğrenci bir gence hiçbir faydası yok, aksine götürüsü var. Oyunlar ile aralarına bir sınır çekmesi gerek herkesin, he bu kadar çok seviyorsan oyun oynamayı ilerde gider oyun sektöründe çalışırsın.

Şuan ben oyun sektörü için yazılım geliştiriyorum, istemediğim kadar fazla sanal gerçeklik kitleri - oyuncu kasaları ve monitörleri var evimde. İnan et oyun oynamaktan bıktım, soğudum artık.

Oyun oynamakta sakınca yok ama çoğu genç hayattaki tek amacı haline getiriyor oyunu :)

Yok artık Dota2 oynamalarını da önermiyorum :) Saatlerce LOL oynamanın da öğrenci bir gence hiçbir faydası yok, aksine götürüsü var. Oyunlar ile aralarına bir sınır çekmesi gerek herkesin, he bu kadar çok seviyorsan oyun oynamayı ilerde gider oyun sektöründe çalışırsın.

Şuan ben oyun sektörü için yazılım geliştiriyorum, istemediğim kadar fazla sanal gerçeklik kitleri - oyuncu kasaları ve monitörleri var evimde. İnan et oyun oynamaktan bıktım, soğudum artık.

Oyun oynamakta sakınca yok ama çoğu genç hayattaki tek amacı haline getiriyor oyunu :)

Asıl söylemek istediğim en azından oyun oynayacaklarsa bile daha iyisini oynamaları gerektiğini düşünmem :D

Asıl söylemek istediğim en azından oyun oynayacaklarsa bile daha iyisini oynamaları gerektiğini düşünmem :D
Aynen en azından biraz daha elit muhabbetler döner :) Gurt vurmak dışında bir şeyler yaparlar en azından.

Ben de oynamıştım o laneti. Allah'dan hiç para falan yatırmadım. Tek para yatırdığım oyun LoL oldu. :D
Bence mobildeki Critical Ops bile WolfTeam'dan iyidir.

Critical Ops güzel oyun. Vainglory diye bir oyun var LoL benzeri. Ben de ona biraz yatırım yapmıştım :D

Zamanında okuldan kaçıp CS 1.5 oynamaya giderdik, özledim be o günleri şimdi de okuldan kaçabilirken içimden hiç öyle bir şey gelmiyor. Bir de o kaçma işini yaparken sanki Meksika sınırından uyuşturucu kaçırıyormuşum gibi bir adrenalin olurdu. :D İnternet kafede oturup zamanın nasıl geçtiğini anlmaz sonra akşam eve gidince azar duyardık o bile güzeldi be. :)
Kamu Spotu: Siz okuldan kaçmayın.

Ne yazık ki başlıktakini diyen veya başka online oyunları oynayan çoğu küçük yaş oyuncunun gerçek hayatta dili boyundan uzun. Bu cidden iyi bir şey değil, oyun içi ana avrat sövenler mi dersin, Allah'a Kuran'a sövenler mi dersin, çok küfürbaz bir nesil. Hiç mi hiç iyi değil bir çocuk için.

Hepiniz haklısınız. Ancak küçük bir çocuğun yüksek bir sistemi olması baya zor bir olay. O sistemle nasıl BF1 falan oynasınlar. Evet cidden lanet bir oyun. Ancak çoğunun evinde bilgisayarı bile yokken veya 100 TL'lik ekran kartıyla gidip BF4, BF1 oynamasını da bekleyemeyiz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı