Wolfteam'i Dünyanın En İyi Oyunu Sanan Bilinçsiz Çocuklar

Joygame e dava açmak lazım. En iyi teçhizatları bir kaç günlüğüne veriyorlarmış. Sonra çocuklarda bunlara alışınca başka bir teçhizat geçtiklerinde kullanamıyorlar tabi. Haliylede bu iyi teçhizatları satın almak zorunda kalıyorlar. Joygame in satış politikası. Çocukların parasını sömürüyorlar.

Ben çevremdekileri bilinçlendiriyorum, Metin2 yerine Dota2 oynuyorlar şuan.
Gerçekten şuan Dota2 ve LOL oynuyorlar, belki yaşları küçük, belki Pro değiller ancak beyinleri 4 karakter ile sınırlı değil artık.
Seviyelerine göre arama yapmalarını söylüyorum, bu sayede başkalarının oyunlarını da maffetmiyorlar.

Ben çevremdekileri bilinçlendiriyorum, Metin2 yerine Dota2 oynuyorlar şuan.
Gerçekten şuan Dota2 ve LOL oynuyorlar, belki yaşları küçük, belki Pro değiller ancak beyinleri 4 karakter ile sınırlı değil artık.
Seviyelerine göre arama yapmalarını söylüyorum, bu sayede başkalarının oyunlarını da maffetmiyorlar.

Gerçekten takdir edilesi bir davranış herkesten aynı şekilde bu konuda gereğini yapmalarını isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı