Wombo Dream NFT'leri satılır mı?

Electus0

Hectopat
Daha fazla  
NFT'lere saldığım meraktan geçenlerde bir site öğrendim. Sitenin adı Wombo Dream. Yapmak istediğimiz NFT'yi yazıyoruz ve kategorisini seçtikten sonra bize hemen bir NFT yapıyor fakat benim merak ettiğim bu kadar kolay yapılan bir şey alınır mı? Eğer alınır diyorsanız yapıp satmaya başlayacağım.
Site Linki: AI Created Art by Dream

NFT'lere saldığım meraktan geçenlerde bir site öğrendim. Sitenin adı wombo dream. Yapmak istediğimiz NFT'yi yazıyoruz ve kategorisini seçtikten sonra bize hemen bir NFT yapıyor fakat benim merak ettiğim bu kadar kolay yapılan bir şey alınır mı? Eğer alınır diyorsanız yapıp satmaya başlayacağım.
Site linki: AI Created Art by Dream

NFT kendim yapmıyorsun galiba bir tane kod kendisi yapıyor çeşit çeşit eğer yanlış biliyorsam raporlayabilirsin bir de siteye yükleme ücreti var galiba.

Yok hocam doğru biliyorsunuz öyle olduğunu ben de biliyorum zaten fakat alan olur mu falan diye danışmak istedim.

Hocam profilimin linkini atıyorum bir bakabilir misiniz NFT'lerime neleri geliştirmeliyim sizce?

Hocam profilimin linkini atıyorum bir bakabilir misiniz NFT'lerime neleri geliştirmeliyim sizce?

Bence gayet güzel biraz daha kendini geliştirebilirsin (yanlış anlamda değil) başarılarının devamı olur umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı