Wooting 60HE.
Wraith W75.
Wooting 80he.
Aralarında kaldım, hangisi en mantıklı olacaktır?
F/P olarak 60HE düşünüyorum. 80HE aralarında en iyisi olduğunu biliyorum.Üçü arasından 80HE tabii ki.
Wooting 60HE.
Wraith W75.
Wooting 80HE.
Aralarında kaldım, hangisi en mantıklı olacaktır?
F/P olarak 60HE düşünüyorum. 80he aralarında en iyisi olduğunu biliyorum.
Yurtdışında biri getirecek kdv farkı falan olmıyacak.Bence alınmaz. Tamem performans olarak iyi ama kullanıcı deneyimi olarak leş denebilir. Hem de çok pahalıysa satılıyor. 6000-8000 bandında çok kaliteli ve performanslı klavyeler alabilirsin.
Genede ben olsam Castle HM80 tercih ederdim açıkcası. 200 dolarlık bir ürün değil bence Wootiing. Eğer yurtdışından biri getirecekse bu dediğim ürünü de getirebilir.Yurtdışında biri getirecek kdv farkı falan olmıyacak.
Benim için önemli olan sadece düşük ms olması önemli hocam.Genede ben olsam Castle HM80 tercih ederdim açıkcası. 200 dolarlık bir ürün değil bence Wootiing. Eğer yurtdışından biri getirecekse bu dediğim ürünü de getirebilir.
Benim için önemli olan sadece düşük ms olması önemli hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.