Word'de tez için sayfa numaralandırma

Biosattva

Megapat
Word'de sayfa numaralandırmayı beceremedim, bir kısım romen rakamları ile olmalı diğer kısım normal rakamlar ile baştaki birkaç sayfa ise komple numarasız olmalı, yardım edebilecek var mı?

Hocam 3 ayrı dosya olarak yapmıştım. Romen rakamları bir word dosyası, normal olan bir word dosyası, numarasızlar da baska bir dosya. O şekilde yaptıktan sonra pdf olarak hepsini birleştiriyorsunuz, ya da çıktıyı da ayrı dosyalardan alıyorsunuz.

Çözdüm sonunda iki tane link bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk videoda tüm işlemi basit bir şekilde anlatmış, ikincide birden fazla sayfayı numarasız hale getirmeyi tarif etmiş.

Hayır hocam. Söylenilenleri yapmayın. Size bir link atacağım, her tez yazışımda bu videodan yararlanırım. Doğru şekilde uygulayabilirsen istediğin işlevi görecektir.

Şu an hatırlamıyorum ama staj raporumu hazırlarken lazım olmuştu ve yapmıştım. İstediğiniz şeyi doğru anladıysam tek Word dosyasında sadece Word kullanılarak yapılabiliyor. Sakıncası yoksa (tez bitmediği için paylaşmanız sorun çıkarmıyorsa) Word dosyasını paylaşabilir misiniz? Biraz zahmetli bir iş çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı