WordPress blog kapak resmi görünmüyor

dodo61

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2016
Mesajlar
1.238
Makaleler
4
Çözümler
25
Yer
Türkiye
Selam arkadaşlar WordPress kullanarak web sitesi oluşturdum. İçerisinde blog sayfası da mevcut. Benim sorum şu Demo'yu yüklediğimde blogların kapak fotografları mevcut lakin kendim blog girdisi yaptığımda kapak resmi oluşmadı sebebi nedir acaba?

1.png


Oluşturduğum blog girdisi.

2.png


Görünen şekil.

3.png


Benim görmek istediğim şekil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Blok tabanlı düzenleyicide sağdaki menüde öne çıkarılan görsel seçeneği olması lazım. Şu an mobildeyim gösteremiyorum.
 
1643637343972.png


Şu kısımda hocam. Sizin eklediğiniz fotoğraf yazı içine gömülü halde. Öne çıkan olarak belirlerseniz anasayfa ve yazı özeti sayfalarında belirlediğiniz fotoğraf gözükmüş olur. Bu kısma yazılarım bölümünden düzenlemek istediğiniz yazıya tıklayın sonra sağdaki menüden ulaşabilirsiniz. Eğer sağ menü açık değil ise sağ üstteki dişli simgesine tıklayın.
 
Eki Görüntüle 1289968

Şu kısımda hocam. Sizin eklediğiniz fotoğraf yazı içine gömülü halde. Öne çıkan olarak belirlerseniz ana sayfa ve yazı özeti sayfalarında belirlediğiniz fotoğraf gözükmüş olur. Bu kısma yazılarım bölümünden düzenlemek istediğiniz yazıya tıklayın sonra sağdaki menüden ulaşabilirsiniz. Eğer sağ menü açık değil ise sağ üstteki dişli simgesine tıklayın.

Teşekkürler. Sanırım buradan öne çıkarılan görsel olarak görseli ekleyeceğim. Daha sonra elementor ile onu düzenleyeceğim. Böylelikle hem kapak resmi olacak hem de blogda da resim mevcut olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı