Wordpress Giriş Sorunu

Katılım
23 Mart 2014
Mesajlar
82
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Wordpress sitemde giriş sorunu yaşıyorum. Sorunu kısaca anlatıyım. SSL lisansımı sildim. (süresi dolmuştu.) sitede sorun oluştu. Hosting firmam sitenin sunucusunu değiştirdi ve sorun düzeldi. Ancak giriş yapamıyorum. Giriş ekranında giriş yaptığımda şu linke yönlendiriyor ve giriş ekranı tekrar geliyor, hiç bir hata mesajı vermiyor. "/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fteknodark.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1" bu adrese yönlendiriyor.
 
Clodflare kurulumu?
SSL lisansiniz silindikten ne kadar süre sonra bu sorun gerceklesti?
Cünkü bazen Dns Cache flush olayi gec sürebiliyor.
 
Hiç bir şey kurulu değil. Ssl i sildikten hemen sonra default sayfa sorunu oldu. (başka bir siteye yönlendiriyordu. Sunucuyu değiştirince düzeldi) sorun 1 aydır devam ediyor. Sitem google indexten silindi. Çözüm bulamıyorum. Wordpress'i en az 20 kere kurdum. Dosyaları baştan attım. Veritabanında satır satır arama yaptım. Ancak bulamadım.
 
Başka bir host'a geçtiyseniz dolayısıyla eski hostunuzdaki veritabanları silinir yedeğiniz varsa yedekleyin eğer baştan kurucaksanızda cPanel'den temiz bi SQL açtığınızdan emin olmak için PhpMyAdmin'den kontrol edin.
 
Başka bir sunucuya geçtim. Sql veritabanını değiştiremem. Veriler lazım bana. Hosting şirketini değil, bir makinadan başka makinaya geçtim.
 
.htacces ayarlarını bilmiyorum. Size yazayım:
Kod:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
 
.htacces'e sunu ekleyip denermisiniz...

Kod:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^siteadiniz.com
RewriteRule (.*) http://www.siteadiniz.com/$1 [R=301,L]

Olmazsa söyle

Kod:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^siteadiniz.com
RewriteRule (.*) https://www.siteadiniz.com/$1 [R=301,L]
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı