WordPress "veri tabanı bağlantısı kurulurken sorun çıktı" hatası

Muhammettaha61

Hectopat
WordPress ile site tasarlama ödevim var fakat sunucu bağlanılamıyor hatası veriyor. WordPress'i silip tekrar yükledim olmadı, XAMPP'ı dahi silip tekrar yükledim olmadı daha önce bu sorun ile karşılaşan ve düzelten varsa yardımcı olabilir mi? Zamanım kısıtlı.

WordPress ile site tasarlama ödevim var fakat sunucu bağlanılamıyor hatası veriyor. WordPress'i silip tekrar yükledim olmadı, XAMPP'ı dahi silip tekrar yükledim olmadı daha önce bu sorun ile karşılaşan ve düzelten varsa yardımcı olabilir mi? Zamanım kısıtlı.

Hocam, PHP de database oluşturdunuz mu?

Elinizde error_log dosyası var ise gönderebilir misiniz? Bende buna benzer bir sorun yaşamıştım.

Hocam WordPress ve Xammp'i silip tekrar kurdum demişsiniz, peki database için de aynı şeyi yaptınız mı? Onu bir deneyin, bir de wp-config.php dosyasını kontrol edin database adı vs. doğru mu?

Hocam XAMPP'ı silince otomatik database de gidiyor ayrıca silip tekrar yaptım fakat WordPress'in kendi sitesinde database olmadan sablonlar kullanarak bir site oluşturdum muhtemelen ödevim için yeterli olacaktır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı