Laggody Centipat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba bir sitem var ve içinde WordPress kurulu ama açık taradığımda birçok açık var. Sizce açıkları tek tek kapatmalı mıyım yoksa WP temasını bir scripte entegre mi etmeliyim?
Arkadaşlar merhaba bir sitem var ve içinde WordPress kurulu ama açık taradığımda birçok açık var. Sizce açıkları tek tek kapatmalı mıyım yoksa WP temasını bir scripte entegre mi etmeliyim?
Çözüm oynozan 7 Ağustos 2021 Laggody dedi: Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Disable XML-RPC Plugin'ini kurmayı deneyin.
Laggody dedi: Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Disable XML-RPC Plugin'ini kurmayı deneyin.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2021 #2 Açıklar kullandığın temadan kaynaklanıyordur. Temanı değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS Laggody Centipat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 oynozan dedi: Açıklar kullandığın temadan kaynaklanıyordur. Temanı değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ? Artı 0 Eksi
oynozan dedi: Açıklar kullandığın temadan kaynaklanıyordur. Temanı değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2021 #4 Laggody dedi: Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Disable XML-RPC Plugin'ini kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Laggody dedi: Kullandığım tema limonwp.com Gamestar temadaki bir kaç açığı temizledim teşekkürler ama xmlrpc gibi açıklar hala devam ediyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Disable XML-RPC Plugin'ini kurmayı deneyin.
KS KS Laggody Centipat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 oynozan dedi: Disable XML-rpc Plugin'ini kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, şu anda neredeyse tüm açıklar kapandı <3 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
oynozan dedi: Disable XML-rpc Plugin'ini kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, şu anda neredeyse tüm açıklar kapandı <3