World of Warcraft İçin Ekran Kartı Önerisi

Evet DDR5 olsun diye R7 250 alacaktım ama fiyatı aynı ikisinin de. Ve tek fan var bahsettiğim modelde. Sanırım o yüzden fiyatı daha ucuz. Peki diğer parçalarla bi sıkıntı yaşar mıyım bu ekran kartını takınca? Dar boğaz yapar mı?

PSU gayet ideal. Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 400W tüm bileşenlerine yeter, yeni alıcağın ekran kartı ile birlikte.
 
R7 265 bütçemi biraz aşıyor. Ama internette şöyle bir şey buldum. R7 260x, R7 250x'ten daha ucuz. İkisi de DDR5 128 bit. R7 260x'in daha pahalı olması gerekmiyor mu? Bulduğum fiyat 300 TL. R7 260x almak daha mı mantıklı olur bu durumda?

(PSU'yu da hesaba katarsak ama. 400w bendeki. Yetmezse bir de PSU almam gerekecek.)
PSU ve diğer bileşenler her iki kart için de yeterli olacaktır.
 
Yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ekran kartını aldıktan sonra performans socuçlarını da yazacağım buraya, eski makinesine ekran kartı almak isteyen falan olursa tüm ayarlarda deneyip aktarırım.
 
Çok rahat oynarsın. Orta-yüksek ayarlara bile alırsın çoğu ayarı. PSU'ya gelirsek Everest pek kaliteli değil ama 400W yeterli. Bir sıkıntı çıkmaz. Ayrıca mutlaka 4 GB Ram daha ekle ki donma,takılma gibi sorunlar olmasın.
Hehe, hiç raid yapmadınız sanırım.
Mobil RX 550 zor 20 FPS veriyor 20-raidde iken.
Tercihinizi gözden geçirin bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı