WoW DVD ile yükleme

Qwerty delisi

Kilopat
Daha fazla  
Başlığı kısa tuttum kalabalık yapmasın diye ama asıl soracağım daha uzundu sığmayacağını düşündüm. Şimdi ben bu oyuna başlamaya karar verdim param falan hazır ama, AKK'yi bitirmek işime gelmiyor. Battle Chest denen bir olay var, ona neler dahil, onu alınca herşeyi DVD'ler ile yükleyebilirmiyim, alınca kaç gün oynayabileceğim toplamda(deneme günleri + hediye edilen zaman şeklinde belirtin lütfen)? Bunun dışında Facebook'da vs sırf WoW için kurulmuş Türk grupları, danışabileceğim bir yer varmı? Oyunu alır almaz hemen yükle dediğiniz addonlar varmıdır? Oyuna nasıl süre eklerim, sürem bittiğinde hesabım siliniyormu, uzun süre(6 ay-1 yıl) girmediğimizde hesap siliniyormu? Oyunda haste gibi terimler vs. var bunları oyunda ilerledikçe öğrensem sıkıntı olurmu, yoksa hemen öğrenmelimiyim? Şimdilik sorularım bunlar, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Hesabin silinmez sadece ücretini ödeyene kadar kapali kalir. wow-tr.com addonlar ise sadece senin oyunu kisisellestirmene yarar. Benim önerim yavaş yavaş oynayip öğrenmen stat konusuna gelince (haste crit hit) bunlari ileri seviyelerde daha kolay idrak edebilirsin. Bunlari daha detayli wow-tr.com dan arastirabilirsin.

For the Alliance!

Wow u ilk satın aldığında 30 gün oyun süren olur. Ek paketler oyun suresi vermeyecektir. Önünde iki yol var önce standart paket ya da battle chest ile başlamak 60 ya da 70(battle chest ile) olunca ek paketleri satın alman. Oyunu dvd den yüklüyor olsan da indirilecek GB larca güncelleme olacaktır. Her paket için yine dvd ya da iso dosyası gerekecek ayrıca yine güncellemeler olacak. Sana naçizane tavsiyem hali hazırda oyunu oynayan bir arkadaşından oyun dosyalarını kopyalaman (yaklaşık 30gb). Kimse yok ise yardım için forumdan ya da oyun ile ilgili sitelerden tanışabileceğin arkadaşlardan bunu edinebilirsin. Bazı internet kafelerde bu oyun yüklüdür Kadıköy'de serasker çevresinde görmüşlüğüm var. Onlardan da bu oyun klasörünü kopyalayabilirsin. Oyunu tekrar sıfırdan yükleme derdin olmuyor bundan sonra. Addonlar sana ihtiyacın olduğu zaman gerekecektir. Başlangıçta hiç ihtiyacın olmayacak neredeyse.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı