WoW oynanır mı?

boratess1

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
421
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
WoW oynamak istiyorum ama hiç bilmiyorum ve fiyatlandırma varmış ama Microsoft alacak Blizzard'ı diye bir iddia var o zaman gamepassa falan mı gelecek veya fiyatı nedir çok fazla İngilizce bilmiyorum A2 serfitikam var zorlanır mıyım türkler var mı oyunda, nerede tanışabilirim?
 
Kanka bence çoğu hikaye oyunu B1 Altı İngilizce ile oynaman zor. Gerçi A0.01 Turkey Edition İngilizce ile çoğu adam rahat video çekiyor çeviriyor. Oyna derim ama yani

WoW oynamak istiyorum ama hiç bilmiyorum ve fiyatlandırma varmış ama Microsoft alacak Blizzard'ı diye bir iddia var o zaman gamepassa falan mı gelecek veya fiyatı nedir çok fazla İngilizce bilmiyorum A2 serfitikam var zorlanır mıyım Türkler var mı oyunda, nerede tanışabilirim?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı